Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Városáért játszott a harkivi csellista a romok között

2022. március 23. 14:30

A fiatal zenész humanitárius szervezeteknek és a város újjáépítéséhez kezdett adománygyűjtésbe.

2022. március 23. 14:30
null

„A nevem Denys Karachevtsev, csellista vagyok és Harkiv polgára” – mutatkozott be az ifjú zenész, felkavaró Youtube-videója alatt.

A videóban, amelyet a Szeretlek Magyarország is közzétett, a csellista Bach 5. cselló szvitjét játszotta el a romos, lebombázott épületek között.

A felvétellel az emberek segítségét szeretné kérni, hogy újraélessze városát.

Nyitókép: Youtube

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2022. március 24. 06:12
Rendes hipszter feje van. Inkább fogna meg bazmeg egy talicskát, és pakolná a téglát.
nocens
2022. március 23. 22:11
A moszkovita gittegylet annyira rafeszult a GRUs agit-propra, hogy meg egy szerencsetlen csellost se tud gyulolet es leszolas nelkul hagyni. A barbarsag olyan szinten szallta meg a lelketeket, hogy mar se az ironia, se a lekezelo "elnezes" nem mukodik nalatok. Nagyapam mindig azt mondta a kommunista agitatorokrol, hogy a gyulolettel vegyes sertettseg annyira humortalanna tette oket, hogy semmire nem lehetett jutni veluk. Ha maradt volna bennetek valami a keresztenyi lelkiismeretbol, akkor lenne hatara a mindent athato rosszindulatnak. Vagy legalabb egy kis humorerzek... Tan nem is volt soha, megis elvesztettetek...
III. Öreg Banya
2022. március 23. 19:52
Ceterum autem censeo, Lauder Stenonis fórumtársnak egy fasz van a nyakán....
tgely
2022. március 23. 18:29
A fikázások ellenére ez mégis szomorú. Sem képmutatást sem hatásvadász megjelenést nem látok. Viszont látok egy zenészt, hallok egy 18. századi barokk darabot és látok egy 21. századi pusztítást, ami a rávilágít arra, hogy nemcsak az alkotás, hanem a háború is örök az emberiség történetében függetlenül attól ki bűnös és ki ártatlan, ki katona és ki művész. Látom a bűnbeesést, az alkotó szellem bűnét, azt az ellentmondást, amit nem lehet e földön feloldani. Legfeljebb megváltani, de csak oda, vissza már nem igazán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!