Lavrov londoni szuperluxusban élő mostohalányát is szankciókkal sújtják

2022. március 24. 18:00

Ilyenek ezek a fránya szankciók...

2022. március 24. 18:00
null

A Daily Mail szerint az orosz oligarchákat érintő szankciók legújabb nagy-nritanniai célpontja vagy legalábbis kárvallottja Szergej Lavrov mostohalánya. Gyakorlatilag befagyasztották az összes vagyonát.

A 26 éves Polina Kovaleva jelenleg London elitnegyedében lakik, egy 44 millió fontos, azaz körülbelül 2 milliárd forintos házban.

A kisasszony korábban a Gazpromnak is dolgozott, a Daily Mail szerint céges fúziókban és felvásárlásokban működött közre.

A brit külügyminisztérium azt állítja, azzal, hogy Kovaleva is célkeresztbe került, „erős jelzést küldtek azoknak, akik felelősek az orosz agresszióért, hogy a szankciók rájuk is vonatkoznak”. A csütörtöki bejelentés azonban nemcsak Lavrov családját érintette, orosz „oligarchákkal, vállalkozásokkal és bérgyilkosokkal” szembeni új szankciósorozat részeként a hírhedt Wagner-csoport számláit is zár alá vették. A lap kiemeli, hogy a „Vlagyimir Putyin magánhadseregének” nevezett csoportot vádolják azzal, hogy próbálta meggyilkolni Volodimir Zelenszkijt és más magas rangú ukrán politikusokat.

Nyitókép: Lavrov lánya. Fotó: Twitter

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. március 26. 08:31
És a jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.
kivancsijani
2022. március 25. 18:26
Félretéve bármilyen oldal pártolását, elmondaná valaki, hogy ezeknek a személyre szabott szankcióknak mi a jogalapja? Ez most nem költői kérdés, hanem tényleg érdekelne, hogy mi a fasz jogosít erre. Ha teszem azt itthon egy tetves cigány gyilkosnak kicsi a cellája, az milliós kártérítéseket kap ha elmegy straszburgba, mondván emberi jogaiban bántjuk.
gyaloggos
2022. március 25. 14:05
TÖBB fórumtárs feszegeti azt a kérdést, hogy miből? LAVROVNAK bizonyosan nem csak a miniszteri javadalmazása van, hanem egyéb, pl. vállalkozáskból származó IS! DE! BIZTOS vagyok abban, hogy LAVROV már akkor sem magamféle csóró volt, amikor miniszter lett, hanem TEHETŐS polgár!
smarton84
2022. március 25. 13:20
Felkészül... Orbán Ráhel és kedves férje. A diktátorok lányai mindig is inkább a Nyugatot választották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!