Ég a csernobili erdő

2022. március 22. 12:28

Ukrán források szerint a tüzet valószínűleg tüzérségi lövedékek vagy gyújtogatás okozhatta.

2022. március 22. 12:28
null

Az ukrán parlament szerint több erdőtűz is keletkezett a csernobili atomerőmű közelében. A tüzet valószínűleg tüzérségi lövedékek vagy gyújtogatás okozhatta az orosz erők által ellenőrzött területen – írja az Index.

Az ukrán speciális kommunikációs szolgálat szerint

aggodalmakat ébreszt, hogy a radioaktív füst szétterjedhet”.

Csernobil az ukrajnai invázió első napjai óta orosz kézben van, az erőmű ukrán személyzetének jelentései elképesztő körülményekről számolnak be – olvasható a cikkben.

Nyitóképen a csernobili erdő egy korábbi tűzeset után. Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 22. 14:31
"Még csak a megszálló oroszok sem, mert, nyilván, semmi kedvük rákban meghalni." Az orosz katonákat pont megkérdezik, hogy mihez van kedvük. Ezért nem mondják meg nekik, hogy háborúba mennek, nem hadgyakorlatra.
Ólat a trolloknak
2022. március 22. 13:52
Volt már. Akkor se lett belőle semmi.
amaurote
2022. március 22. 13:42
putyin most védi meg a kereszténységet, most akadályozza meg az óvodások átoperálását...
sersem
2022. március 22. 13:24
Az oroszok mar magukat is lovik, hogy erre hivatkozhatva a NATO is beavatkozhasson. Tiszta sor. Pont, mint a Zagrabban leesett dron utan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!