Reuters: Eddigi legnehezebb miniszterelnökségére készülhet Orbán Viktor

2022. április 04. 12:48

A brit hírügynökség szerint Magyarország elszigetelődött és gazdasági nehézségekkel küzd.

2022. április 04. 12:48
null

Minden korábbinál erősebb ellenszéllel, egyebek mellett gazdasági nehézségekkel és a háborúban álló Ukrajnával kapcsolatos politikája miatt növekvő elszigeteltséggel nézhet szembe negyedik miniszterelnöki ciklusában Orbán Viktor a Reuters hírügynökség értékelése szerint.

A Reuters szerint Ukrajnát illetően a vasárnap újonnan megválasztott magyar kormányfő arra hivatkozik,

csak Magyarország katonai és gazdasági biztonságát tartja szem előtt,

viszont lengyel szövetségesei egyre kevésbé megértőek ezzel kapcsolatban – mutattak rá a cikkben.

Gazdasági nehézségekre figyelmeztetnek az elemzők

Azzal folytatták az írást, hogy az Orbán-kormány komoly gazdasági nehézségekre számíthat. A Reutersnek nyilatkozó elemző a Magyar Nemzeti Bank lassuló gazdasági növekedésre figyelmeztet. Továbbá arra is felhívta a figyelmeztet a kedvezőtlen képet mutató gazdasági és stabilitási indikátorok alapján, hogy a koronavírus-járvány „gyerekjáték volt ahhoz képes, ami most jön”.

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök interjú közben. Fotó: tenyek.hu

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. április 04. 20:55
Az igazság az, hogy nem Magyarország, hanem a Reuters szigetelődött el a valóságtól.
balbako_
2022. április 04. 19:15
Vasárnap este nyert a Fidesz hétfőre megbukott...Legalábbis a Reuters szerint. Aztán szerdán újra megbukik és ez így megy a 2026- os választásig azaz az újabb 2/3-os győzelemig. Újat nem tudnak kitalálni?
Ninini
2022. április 04. 19:05
Hát nézd. Volt egy IMF-vörös iszapos négy év, egy migránsos, egy árvizes, egy kovid/háborús. Sztem már megijednének, ha könnyű dolguk lenne.
minekkellregisztralni
2022. április 04. 17:58
Nem mi szigetelődtünk el a világtól, az EU választotta le magát a világ nagy részéről. Kínából ma délután gratuláltak Orbánnak, amint elmúlik az ukrán válság, Szijjártó vagy Orbán mehet is Pekingbe újabb beruházásokért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!