Liberális showman: Trumpot épp most mentette meg az FBI politikailag

2022. augusztus 13. 09:33

Bill Maher szerint Trump a „világ legszerencsésebb emberévé” vált a mar-a-lagói házkutatás után.

2022. augusztus 13. 09:33
null

Mint arról mi is beszámoltunk, házkutatást tartottak Donald Trump floridai rezidenciáján, amelynek jegyzőkönyve azóta nyilvánosságra is került. 

Az esettel kapcsolatban megszólalt az amerikai liberális showman, Bill Maher is, szavait a Fox News idézte. Maher szerint minden attól függ, „mi van a dobozokban”, amit az FB lefoglalt Trumpttól. 

Ha Trump tényleg megszegte a Kémtörvényt, akkor felelősségre kell vonni. De ha nem erről van szó, akkor a Trump-pártiak feltehetik a kérdést, miért vonatkoznak más sztenderdek Trumpra, mint Hillary Clintonra, vagy Hunter Bidenre”

– fogalmazott Maher, utalva Hillary Clinton email-botrányára, amellyel kapcsolatban az FBI nem emelt vádat, valamint Joe Biden fiának ámokfutására.

Nyitókép: Stringer / AFP

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. augusztus 13. 14:08
A Rákosi rendszerben 10 dollart dugtak el,hogy megtalálja az AVH. A CIAt ugyanolyan mentalitasu zsidók "vezetik"..
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 13. 12:50
Ne sírj, Doni! Putyin majd küld egy kis pénzt cigire + kábszit pincsivel a böribe. :DD
DoomGuy
2022. augusztus 13. 12:50
Billy, a dobozokat még most töltik meg...
Apa1964
2022. augusztus 13. 12:39
Nincs mit tenni...dezsőnek meg kell halni! Utána lelocsolni petróleummal . nehogy megsemmisüljön a bizonyíték! "A tanú" után szabadon. Így megy ez a baloldalon! Mocskos komcsik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!