Dennis Rodman egyszemélyes mentőexpedíciót indít Moszkvába

2022. augusztus 22. 16:22

„Túl jól ismerem Putyint” – fogalmazott sejtelmesen a Chicago Bulls legendája.

2022. augusztus 22. 16:22
null

„Engedélyt kaptam, hogy Oroszországba menjek, hogy segítsek annak a lánynak. Igyekszem minél előbb odaérni” mondta Rodman az NBC-nek. Az ötszörös NBA-bajnok lepattanókirály további részletekbe nem bocsátkozott, így nem derült ki, ki adta az áldását arra, hogy Európába utazzon „A Féreg” becenevű legenda.

Az extravagáns életmódjáról híres Rodman nem tartja magát távol a politikától, 2014-ben például „menő csávónak” nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Észak-Koreában többször is járt már, egy ízben Kim Dzsongun születésnapi buliján is megjelent Phenjanban.

Túl jól ismerem Putyint

– fogalmazott most sejtelmesen Rodman az NBC szerint.

Brittney Griner amerikai kosárlabdázó jogászai a napokban fellebbezési kérelmet nyújtottak be az orosz bíróság ítélete ellen, amely kábítószer birtoklásáért 9 év börtönbüntetést szabott ki a sportolóra.

Fotó: TORU YAMANAKA / AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. augusztus 23. 07:45
"Celeb" a javából, a lehető legrosszabb értelemben! Sportteljesítménye mellett is megőrizte a lázadó celeb mivoltját, és szinte természetes volt, hogy bevonzza a kábító bűnös-zűrös politika, melyben aztán otthon érezheti magát...
Szilágyi Miklós
2022. augusztus 22. 23:06
Szegény, ez túl sokat nézte a Top Gun-t.
Akitlosz
2022. augusztus 22. 21:01
Rendkívül rossz üzenete lenne a társadalom felé annak, ha egy drogfutárt nem csuknak le, csak mert híres ember. A statuálás a lényeg. Itt most muszáj lenne, különben megint az lenne a tanulság, hogy mindig vannak egyenlőbbek, akik megússzák. A Bekasztlizva külföldön sorozat kb. 80%-a ilyen lebukott drogfutárokról szól. Értük nem áll ki senki. Letöltik a büntetésüket, ha jól viselkednek, akkor kicsit kevesebbet és mehetnek haza.
Bűbájos Küsmödy
2022. augusztus 22. 17:54
Maradj otthon! Moszkvában senki vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!