Kiállítást rendeztek Kijevben a kilőtt és zsákmányolt orosz harcjárművekből (videó)

2022. augusztus 21. 17:33

Beindult a szelfigyár az ukrán fővárosban.

2022. augusztus 21. 17:33
null

Kilőtt és zsákmányolt orosz harcjárművekből rendezett szabadtéri kiállítást Kijev központjában az ukrán kormány. Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Európa más városaiban is közszemlére tettek kilőtt járműveket. Többek között Varsóban is megismerkedhettek a járókelők az orosz haditechnikával.

Az rtl.hu most arról ír, hogy Kijevben a tankok mellett ágyúk és teherautók is a kiállítás részét képezik, ahogyan az önjáró lövegek, a termobárikus rakétákat szóró TOS-1-es sorozatvetők, vagy a páncélozott szállítójárművek is.

A portál az ukrán védelmi minisztérium közleményét is idézi, mely szerint „a háború elején még az oroszok terveztek katonai parádét Kijevben, most azonban a rozsdás orosz fémek bemutatója minden diktátort emlékeztet arra, hogyan teheti tönkre terveit egy szabad és bátor nemzet”.

Az alábbi felvételen megtekinthetik, hogy miként szelfiznek és fotózkodnak az ukránok az orosz hadieszközökkel:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2022. augusztus 22. 15:36
Ne feledjük el hogy ma Ukrajnát szinházi rendezők,dramaturgok,színészek vezetik. Ők már csak tudják hogyan kell a szinpadot berendezni. Nem kis költség lehetett ezeket odaszállítani.Ehhez mit szól az idióta Biden USA-ja. Erre költik a milliárdokat?
lyon
2022. augusztus 22. 11:14
Nahát ? Hogy ezeknek mi mindenre van energiájuk, pénzük, kreativitásuk még ilyen nehéz időkben is...
csulak
2022. augusztus 22. 11:06
az eladott termofoldekkel mikor fognak vaganykodni?
Dezsőke
2022. augusztus 22. 10:48
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!