Orosz stratégiai bombázók jelentek meg a Japán-tenger felett, F-16-osokat kaptak a nyakukba

2022. augusztus 23. 17:46

A repülők Dél-Korea szerint megsértették az ország légvédelmi azonosítási zónáját.

2022. augusztus 23. 17:46
null

Két orosz stratégiai bombázó jelent meg a Japán-tenger felett, Dél-Korea szerint megsértették a légvédelmi azonosítási zónáját – számot be a Reuters.

Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy két orosz stratégiai bombázó járőrözött semleges vizeken a Japán-tenger felett.Dél-Korea nem sokkal később közölte, hogy kedden beléptek légvédelmi azonosító zónájába. Az orosz járőrözés mintegy hét órán át tartott, és az orosz gépeket az útvonal egyes szakaszain dél-koreai F-16-osok kísérték. A dél-koreai hadsereg csak annyit közölt, hogy az orosz harci gépek behatoltak légvédelmi azonosítási zónájába és

a dél-koreai légvédelem válaszul megtette a szokásos taktikai intézkedéseket.

Az intézkedések tartalmát nem részletezte.

Nyitókép: AFP

 

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. augusztus 24. 05:45
Japán ugyanúgy amerikai megszállás alatt áll, mint ahogy Németország is.
Folyékony Szilárd
2022. augusztus 23. 23:39
Ennyire futotta? Két gép? Mivel a teljes flottájuk 9 gépe felrobbant a Krímben nem csoda hogy ennyi. Dehiszen még az EU leggyengébb haderejével, az ukránnal sem sikerült dűlőre jutniuk, akkor mi lesz ha egy erősebbel kerülnek szembe? Bevetik a múzeumi t34-eseiket? Ennél a kgb-s dzsudóseggű rojtosszájú pofázógépnél meg a médiapropagandájánál ez a legtöbb, amit a mutathatnak. A duma az megvan, naponta böffentenek valami atomot, oszt slussz. No de a hadi teljesítmény, az hol marad?
Folyékony Szilárd
2022. augusztus 23. 23:28
Jól látom, két stratégiai bombázó? Mint két hangya a kertemben. Eltaposom, oszt megyek tovább. Ezek a ruszkik nem sok vizet zavarnak. Megjelennek itt-ott, mint a legyek, a szúnyogok vagy a pondrók. Odamegy pár USA repülőgéphordozó ezer géppel oszt tökönfossák magukat.
foldizs
2022. augusztus 23. 22:37
"Az EU háborús uszító politikusait hamar el kell zavarni, vagy ki kell lépni az EU-ból, ameddig nem késő!" Mert ugye az EU küldött oda bombázókat :D idióta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!