Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kadirov az ukránokhoz: Ne hagyjátok, hogy a Nyugat elpusztítsa az országotokat

2022. augusztus 10. 11:41

Még nincs minden veszve számotokra – üzente a csecsen vezér.

2022. augusztus 10. 11:41
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Ramzan Kadirov Telegram-oldalán tudatta követőivel: egy újabb harccsoportot küldött Ukrajnába.„Oroszország különböző régióinak harcosai tele vannak elszántsággal, és készen állnak arra, hogy belépjenek az igazságért folytatott csatába Donyec-medence és Ukrajna területén” – szögezte le a csecsen vezető.

„Még egyszer emlékeztetem az ukrán hadsereget, hogy még mindig van lehetőségük megmenteni az életüket és visszatérni családjukhoz.

Ne hagyjátok, hogy a Nyugat elpusztítsa az országotokat. Hajtsátok el a banderitákat és a drogfüggő elnököt” – írta legújabb bejegyzésében Ramzan Kadirov.

A Nyugat bőségesen látja el a bűnözőket különféle típusú fegyverekkel. Ez helyrehozhatatlan károkat okoz az ukrán népnek, városoknak és falvaknak” – folytatta a csecsen elnök. Kadirov kifejtette:

Ne hagyjátok ki az utolsó esélyt. Térjetek észhez. Még nincs minden veszve számodra.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 11. 15:27
Le kell tenni a fegyvert! Ennyire egyszerű!
LancelotDuLac
2022. augusztus 10. 19:50
Kadirov, az alkoholista tetőfedő svájcisapkás közmunkás - megmondta a tutit xDDDDDDDDDDD
zenitaph
2022. augusztus 10. 15:59
Kadirov propaganda a mandineren. Ismét eltelt egy nap
utolsó kisgazda
2022. augusztus 10. 14:26
A háborúnak vége. Putyin vándorol az országban, majd beül egy város kocsmába egy sörre. Kérdezi a pincért, minden rendben van: -da ! győztünk? da,da ! Akkor rendben. Fizetek. Pincér: 150 hrivnya lesz. Na ez az a barom háború!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!