Mentálgimnasztika: Dühösek a sussexi rendőrségre, miután az megvédett egy transznemű pedofilt, aki hét gyermeket zaklatott szexuálisan

2022. szeptember 27. 16:20

A jogilag férfi pedofilt közben lecsukták tizennyolc évre, női börtönbe. A rendőrség szerint irreleváns az elkövető neme a bűncselekménnyel kapcsolatban.

2022. szeptember 27. 16:20
null

A sussexi rendőrség megvédett egy törvényesen férfi pedofilt, aki most már nőként azonosítja magát, ragaszkodva ahhoz, hogy „nem tűrik a nemre vonatkozó gyűlölködő megjegyzéseket”. A rendőrség azután adta ki ezt a rendkívüli nyilatkozatot, hogy sokan azt bírálták, amiért az 58 éves Sally Ann Dixon sorozatos szexuális bűnözőt nőként emlegették. 

Egy nőjogi aktivista amellett szólalt fel, hogy Dixont nem szabad helytelen nemi megjelöléssel illetni.

Egy másik, szintén erősen kritizált pontban pedig azt állította a rendőrség, hogy az elítélt elkövető neme nem releváns az elkövetett támadássorozathoz. A Dixont tárgyaló bíróság úgy hallotta, hogy nem volt olyan nemi elismerő tanúsítvány, amely a nemét férfiról nővé változtatta volna. 

Dixon 18 évvel ezelőtt kezdett átváltozni, és 1989 és 1996 között hét gyermek ellen követte el a bűncselekményeket, miközben férfiként élt.

Az elkövetőt júliusban bűnösnek találták 30, hét áldozat ellen elkövetett szeméremsértő támadás vagy gyermekekkel szembeni szeméremsértés bűntettében, akik közül a legfiatalabb akkor hétéves volt.

Önök szerint a nyitóképen található egyén nő vagy férfi?

Nyitókép: DailyMail

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2022. szeptember 28. 12:33
Én csak egy nagy rakás ganét látok! Van rajta még más is? Csak halkan kérdem...
Nabakker
2022. szeptember 28. 08:17
Ez mindennek az alja.
huda
2022. szeptember 28. 06:13
Ilyenkor egy buzi se vinnyog ,hogy baszodna meg minden aberrált !
Aerion
2022. szeptember 27. 18:16
A képen látható élőlény egy hulladék, és nem ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!