Videón, ahogy örmény katonákat végeznek ki azeriek

2022. október 02. 21:00

A felvételek szerint egyértelműen háborúst bűnt követtek el az azeriek. Csak erős idegzetűek kattintsanak.

2022. október 02. 21:00
null

Az orosz-ukrán háború mellett újabb konfliktus ütötte fel a fejét, szeptemberben kiújultak a harcok az örmény-azeri határon. Erről itt írtunk bővebben.

Vasárnap elkezdett egy videó terjedni Twitteren, amelyen a poszt szerint az látható, amint fogságba esett örmény katonákat sortűzzel kivégeznek azeriek. 

Figyelem! A felvételek a nyugalom megzavarására alkalmasak! 

EU-azeri alku

Érdemes megemlékezni arról, hogy Ursula von der Leyen nyáron Bakuba utazott tárgyalni abból a célból, hogy egy olyan egyezséget hozzon tető alá, amelynek révén az Európai Unió azerbajdzsáni gázzal válthatná ki az orosz energiahordozókat.

A megállapodást meg is kötötte a két fél, ennek értelmében Azerbajdzsán 2027-ig évente legalább 20 milliárd köbméter gázt szállít majd az EU-ba. 

 Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pathfinder76
2022. október 03. 15:59
Majd s Siemens gyárt vérmentesítő turbinát az azeri gázhoz,és minden rendben van...
Aerion
2022. október 03. 09:03
Milyen kár, hogy anno, amikor Drezdát napalmlángokba borították, és gyerekek és nők és öregek és sebesültek és hadifogjok tízezrei égtek el, e l e v e n e n, nem voltak még mobiltelefonok, hogy megörökítsék ahogy leolvadnak a szöveteik a testükről. De az persze nem volt háborús bűncselekmény, hanem a demokrácia magasztos ünnepe. Ahogy később Vietnám szarrá bombázása is.
sorostalanság
2022. október 03. 08:45
Ebből a felvételből csak néhány dolgot nem lehet tudni: - hol történt - mikor történt - milyen nemzetiségű volt akik lőttek - milyen nemzetiségű volt akiket lelőttek Az ukrán "hálivúdi" produkciók után már semmiben sem hiszek...
Hekimeki
2022. október 03. 07:59
Senki sem érdemel ilyen halált! Őket is csak odaküldték meghalni mint nagyon sok embert akiknek esze ágában sem lenne harcolni...........Az ilyen emberek ill. patkány férgek vagy gyikosok , fegyvertelen, földön fekvő embereket lőnek agyon .......ISTEN ADJON NEKIK UGYANILYEN BECSTELEN HALÁLT!!!!!!!!!!!!! Aki fegyvert fog az .....!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!