Kétszáz kiló kannabiszt zabáltak fel indiai patkányok – legalábbis az indiai rendőrség szerint, mivel eltűnt az anyag

2022. november 24. 10:19

Nem ez az első alkalom, amikor patkányokra hivatkoztak a zsaruk.

2022. november 24. 10:19
null

Az indiai rendőrség a patkányokat okolta a házaló kereskedőktől lefoglalt és a rendőrőrsökön tárolt közel 200 kg kannabisz eltűnéséért.

– mondta Uttar Pradesh állam egyik bírósága.

A bíróság arra kérte a rendőrséget, hogy a kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos ügyekben bizonyítékként mutassa be a rejtekhelyeket. A bíró három olyan esetet idézett, amelyekben a marihuánát rágcsálók pusztították el.

Nem ez az első alkalom...

Sanjay Chaudhary bíró egy végzésében elmondta, hogy amikor a bíróság arra kérte a rendőrséget, hogy bizonyítékként mutassa be a lefoglalt kábítószert, azt a választ kapta, hogy 195 kg kannabiszt „elpusztítottak” a patkányok. Egy másik ügyben, amelyben 386 kg kábítószerről volt szó,

Chaudhary bíró azt mondta, hogy a rendőrség által lefoglalt mintegy 700 kg marihuána Mathura körzet rendőrőrseiben fekszik, és „mindegyiket a patkányok veszélye fenyegeti”.

Azt mondta, hogy a rendőrségnek nincs tapasztalata az ügy kezelésében, mivel a patkányok „túl kicsik”. Hozzátette, hogy a lefoglalt árut csak úgy lehet megvédeni „az ilyen rettenthetetlen egerektől”, ha a drogot kutatólaboratóriumoknak és gyógyszeripari cégeknek árverezik el, a bevétel pedig a kormányhoz kerül.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. november 24. 22:39
"Kétszáz kiló kannabiszt zabáltak fel indiai patkányok – legalábbis az indiai rendőrség szerint, mivel eltűnt az anyag" Na ugye fideszesek, nem kell mindenért Brüsszelt hibáztatni. Főleg ha nem is ők az okai.
NTLLK
2022. november 24. 21:19
Főnök!!! Az összes pénz eltűnt a fiókból!!! Most mit csináljak???? Tedd vissza, fiam!
balbako_
2022. november 24. 17:47
Valami lia nem volt mellé?
Mandarin.
2022. november 24. 17:46
Ilyen az ha egy rendőrségi patkány korrupt lesz, a drognak csak a hűlt helye marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!