Merényletet kíséreltek meg Ukrajna madridi nagykövete ellen

2022. november 30. 17:13

Dmitro Kuleba megerősített védelmi intézkedések bevezetését sürgeti a külképviseleteken.

2022. november 30. 17:13
null

A Reuters értesülései szerint egy ember könnyebben megsérült akkor, amikor felbontott egy, a madridi ukrán nagykövetnek címzett levelet, amiben egy robbanóeszköz volt. Az incidenst követően a spanyol hatóságok megkezdték a nyomozást.

A Szerhi Pohorelcev nagykövet nevére feladott levelet a biztonsági szolgálat egyik dolgozója nyitotta fel, aki a detonáció következtében könnyebb sérüléseket szenvedett a kezén – közölte a portál. A spanyol rendőrség megkezdte a nyomozást,

a nagykövetség környékét lezárták és tűzszerészeket vezényeltek oda.

Az esetet követően Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter felszólította az ország összes külképviseletét arra, hogy „sürgősen léptessenek életbe megerősített védelmi intézkedéseket az összes képviseleten”.

Nyitó: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beobachter1
2022. november 30. 22:42
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221129-zelenszkij-amrikai-elemzes.html
masikhozzaszolo
2022. november 30. 21:44
Nem most hívtak vissza és cseréltek le egy csomó Nagy Követet? Szerintem valami nem stimmelt, nem volt jó az ajándék. A Spanyol király elé a követek le szokták tenni a csodás kincsesládát, szőrmét, szőnyeget, stb.
Armageddon
2022. november 30. 20:59
"bérkommetelő" Mondom, hogy magyarul sem tudsz, te szopógép!
Dunhill67
2022. november 30. 20:07
„sürgősen léptessenek életbe megerősített védelmi intézkedéseket az összes képviseleten”.....azok nem az adott ország területének számítanak?....nem értem a "felhívást"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!