Ursula von der Leyen: Készül már a kilencedik szankciós csomag

2022. november 24. 12:08

Az Európai Bizottság „keményen dolgozik azon, hogy ott csapjon le Oroszországra, ahol fáj”.

2022. november 24. 12:08
null

Az Európai Unió egy kilencedik, Oroszországgal szembeni szankciócsomag kidolgozását sürgeti válaszul Moszkva ukrajnai támadására – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője finnországi látogatása során.

hogy még inkább eltompítsuk az Ukrajna elleni háborúra való képességét, és ma bejelenthetem, hogy teljes gőzzel dolgozunk a kilencedik szankciócsomagon” – mondta von der Leyen egy sajtótájékoztatón.

„És biztos vagyok benne, hogy nagyon hamarosan jóváhagyjuk az orosz olajra vonatkozó globális árplafont a G7-ekkel és más nagy partnerekkel. Nem nyugszunk, amíg Ukrajna nem győzedelmeskedik Putyin és törvénytelen és barbár háborúja felett” – mondta.

Elképesztő - kiderült mennyibe kerültek hazánknak az uniós szankciók

Hatalmas veszteséget okozott eddig a magyar költségvetésnek az uniós szankciós politika.

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxyháború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában!

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

– vélekedik . Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxyháború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a adásában!

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. november 25. 22:03
Csináljátok csak. Aztán amikor majd jól megvétózzuk. Amúgy mi lesz benne? Az hogy az orosz kurvákat ingyen lehet megrakni Brüsszelben? Mert ha pénz kapnának, akkor a háborút pénzelnétek? Vagy az hogy hazazavarjátok mindet, mert kell a hely az ukránoknak?
Kivűlálló
2022. november 25. 02:22
Eddig csak az EU-nak tudtatok fájdalmat okozni vén NAZI kurva! Oroszország (és mi, értelmesebb magyarok is) csak röhögünk rajtatok! Szánalmas debilek vagytok ott Brüsszelben!
Ügyek
2022. november 24. 18:29
Erőlködj csak hasbarázó.
KBA98
2022. november 24. 17:13
'm telling Ursula to go to hell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!