Így néz ki, mikor aknára hajt egy tank, miközben gyalogság utazik rajta (Videó!)

2022. november 04. 20:52

Az esetet egy fejkamera rögzítette, az összes harcos túlélte.

2022. november 04. 20:52
null

Felkerült a YouTube-ra egy felvétel, melyen egy ukrán tank látható, amelyre felkapaszkodva utazik pár gyalogos katona is és a jármű aknára fut. Arról nem érkezett tájékoztatás, melyik fronton készültek a képsorok, melyeken a támadás látható.

A videón látni, ahogy az ukrán katonákat szállító harckocsi egy mezőn halad át, ám váratlanul egy nagy robbanás rázza meg a járművet, ugyanis egy tankelhárító aknára hajtottak rá. Az esetet mindenki túlélte.

A felvételt alább tekintheti meg: 

Nyitókép: Yasuyoshi CHIBA / AFP

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2022. november 07. 00:15
Ha rendes HK akna lett volna nem igazán maradnak meg a rajta lévők. Valszeg ez valami gyakorlatféle lehetett ki tudja mikorról, lehet, h még a háború előtt készült valami amcsi kiképzés keretében, mert a Go-go-go.. erre utal. Egyébként meg ha aknára megy a HK, nem érdemes leugrálni róla ha életben maradtál, mert mindenhol máshol is lehet még akna.
ki itt betépsz...
2022. november 05. 19:22
Így néz ki...az anyós automata porszívója, középen a bekapcsológomb.
triumphator
2022. november 05. 11:19
"Bljaty! Go, go, go!" - az első szó ukránul és oroszul is ugyanaz (magyarul "bazzeg"), de hogy után milyen nyelven kiabálhat...
u.hu
2022. november 05. 10:36
2021 11 20 éjfél előtt 5 perccel (fut az idő) Teljesen hiteles.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!