Feloszlatták azt a rendőri egységet, amelynek tagjai agyonvertek egy amerikai autóst

2023. január 29. 12:04

Azzal vádolják a rendőröket, hogy öt percen át rugdosták és ütötték Tyre Nicholst, akit egy közlekedési ellenőrzés során állítottak meg.

2023. január 29. 12:04
null

A memphisi rendőrség feloszlatta a Skorpió csapatot – írja a BBC. A különleges egység tagjait azzal vádolják, hogy öt percig rugdosták és ütötték Tyre Nicholst, akit egy közlekedési ellenőrzés során állítottak meg. A 29 éves autós nem tanúsított ellenállást a rendőri intézkedéssel szemben, amikor ütni kezdték, az édesanyja után kiabált. A férfi három nappal később január 10-én meghalt a kórházban. Az áldozat és az öt rendőr is fekete volt.

Nichols családja üdvözölte, hogy feloszlatják az egységet. Azt írták: „ A döntést Tyre Nichols tragikus halálával arányosnak és megfelelőnek, valamint Memphis minden polgára számára tisztességes és igazságos döntésnek tartjuk”.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Fekete rendőrök vertek feketét: „Remélem, ők is meghalnak"

Nyilvánosságra hozta pénteken a memphisi rendőrség azt a videót, amin látszik, miként bántak a rendőrök azzal a bizonyos Tyre Nicholsszal, akit jaunár 7-én este tartóztattak le, és három nappal később hunyt el a kórházban. Tyre Nichols bátyja azt nyilatkozta: reméli, hogy a rendőrök is meghalnak.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. január 29. 22:23
"Az áldozat és az öt rendőr is fekete volt." Na még ez a szerencse. Különben megint elszabadult volna a BLM fosztogatni.
gacsat
2023. január 29. 19:55
Régi bűnöző niger volt. Beszólt a rendőrnek, nem volt hajlandó kiszállni, nem hagyta magár megbilincselni, többszöt elszaladt.
blondibarbi
2023. január 29. 18:21
Picit konkrétabban: 5 néger rendőr agyonvert 1 néger autóst. Nyilván fehérnéger rendőrök voltak, különben ez nem történik meg.
fado
2023. január 29. 14:40
Hogy, hogy feloszlatták? Ez rasszizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!