Vegyi fegyverek bevetésére készülhetnek az ukránok az oroszok szerint (VIDEÓ)

2023. január 14. 21:29

Mérgező anyaggal teli palackokról és drónokról készült felvétel került az oroszok birtokába.

2023. január 14. 21:29
null

Oroszország londoni nagykövetségének Twitter-oldalára kikerült egy felvétel, amelyet álítólag az ukrán hadsereg készített.

A kísérőszöveg szerint a videón mérgező vegyi anyag, foszgén látható, amelyet az ukránok az orosz erők ellen kívánnak bevetni. „Az »OB« betűk a mérgező lőszerre utalnak. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért kell a gázpalackokat hűtőben tárolni” – olvasható a posztban.

A méreganyag mellett drónszerű eszközök is láthatók. A felvételen elhangzó kommentár szerint az ukránok ezekkel juttatnák el a vegyi fegyvert a célterület fölé.

Az említett felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. január 15. 20:00
tartalékolják a Wagner-csoportnak, ha behatolnak Soledar sóbánya alagútjaiba. ott már számos csapdát és robbanó anyagot élesítettek a mérgező anyag szétspriccelésére, ami zárt helységben az alagutakban még hatékonyabban pusztít XDDDDDD! ezek meg csak azt fogják hinni, hogy valaki fingott XDDDD mire rájönnek, hogy mi az ábra.
masikhozzaszolo
2023. január 15. 17:39
Sós karamella?
hegel
2023. január 15. 13:45
Nyugat usa Iraqot ezér rohanta le mert ráhazudtak vegyifegyvereket most meg ők alkalmazzák? mert tuti az övéké az ötlet vagy jóváhagyás!
Rizsa
2023. január 15. 11:03
A libsik már kezdik begyakorolni a tagadó szöveget. Majd ha itt lesz az ideje akkor rezzenéstelen pofával tudjanak hazudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!