BRÉKING: biztonsági riasztás Brüsszelben metrórobbantással való fenyegetés miatt

2023. március 08. 10:56

A közösségi médiában kezdett el keringeni egy üzenet, sajtóinformációink szerint egy diplomáciai intézmény home office-t rendelt el.

2023. március 08. 10:56
null

A rendőrség fokozott biztonsági intézkedésekkel reagált a ma, március 8-án végrehajtandó esetleges metrótámadás veszélyére. Továbbra is figyeljenek oda a környezetükre, és legyenek óvatosak, amikor Brüsszelben és környékén utaznak – szól az amerikai nagykövetség üzenete.

Sajtóinformációink szerint az ír állandó képviselet munkatársainál home office-t rendeltek el mára.

Lapunk értesülései szerint a hatóságok birtokába került egy email, amelyben azt állították, hogy bombatámadás várható március 8-án.

Több helyi közösségi médiafelületen olyan üzenetek jelentek meg, amiben a lakosok arra figyelmeztették már hetedikén este az ismerőseiket, hogy na utazzanak 8-án a metróval. Nyolcadikán reggel némelyik metró beléptető kapunál a kijelzőkön felváltva olvasható az „evakuáció” valamint az „üzemen kívül”.

Az Európai Parlament közleményt adott ki

Az EP Biztonsági Főigazgatósága köremailben figyelmeztetett a bombaveszélyre, mint írták, arra kérik az EP munkatársait, hogy tartsák meg a szokásos éberségüket és

kerüljék el a Brüsszel belvárosában található Rogier teret, a téren található City 2 nevű bevásárlóközpontot és a metrót.

Cikkünk frissül...

Nyitókép: Illusztráció.
Forrás: Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2023. március 08. 18:48
Hajrá belgák és belgiumiak, az a jó hír hogy minden bomba csak egyszer robban.
Abraxos
2023. március 08. 15:47
Bréking: ? Azt hittem megfordult a trend: . Esetleg nem felmérés: ? Vagy lehetett volna fordulat: is. De ha jobban belegondolok kiderült: . Vagy talán exkluzív: ? Egybit kétbit hánybit? Lalalla
akkor ki
2023. március 08. 13:15
Mé??? Nyílt társadalom van, nem?!!! Ha én azt akarom, amit most brüsszeli metróval akarnak, akkor azt teszem, mert ahhoz van kedvem. Ja, és jogom is! aszom! Ki tilthatja meg ezt nekem?! Ha holnap lefogom a Kolléganőmet és lenyülok a seggéhez mindenki szeme láttára a meeting közepén, akkor azt teszem, mert ahhoz van kedvem. Ha bemegyek egy óvodába és kiveszem a farkam, majd bemutatom az ovisoknak, kinek mi köze van hozzá? Ha a szomszéd kislánynak benyúlok a bugyingójába, miért ne tehetném, hisz jogom van hozzá?! Ha beviszek brüsszeli parlamenti ülésre egy zsák szart és kiöntöm Ursula elé, mi történhet?! Nehogymá, ne merjem magam felvállalni?! Ki tilthatja meg nekem?! Na, itt a baj, kedves embertársak, helyesebben moslékos fehérje halmazok. A szabadon választott gyakorlat nagyon megy nektek, de a kötelező gyakorlat az nem! Ezen fog változtatni az új amerikai elnök, a kínai elnök és Putyin mester! Készüljetek!
EX - Terminátor
2023. március 08. 12:58
TI A SZARSÁGAITOKKAL EGGYÜTT KI LETTETEK DOBVA. ÉS HA VISSZA MERÉSZELTEK VELE JÖNNI HOGY BÁRMI ÚTON MÓDON ERŐSZAKOLJÁTOK AGYON LESZTEK ÉRTE CSAPVA. ÉS AZ IS AKI BÁRMI ÚTON MÓDON BELE MERÉSZEL FOLYNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!