Mesterséges intelligenciával íratták meg a South Park új részét

2023. március 17. 09:23

A Deep Learning című epizódban nem csak a témát, de a szöveget is a ChatGPT adta.

2023. március 17. 09:23
null

Megihlette a South Park alkotóit a ChatGPT, de olyannyira, hogy a program társ-forgatókönyvíróként is fel van tüntetve a mesterséges intelligenciáról szóló rész stáblistáján az egyik alkotó, Trey Parker mellett.

A rész sztorija szerint egyébként a diákok rájönnek, hogy a mesterséges intelligenciával nem csak, hogy meg tudják írni a házi feladataikat és beadandóikat, de könnyebben tudnak csajozni is.

„Ja, haver, van egy csomó app meg program, amit arra használhatsz, hogy mindenfélét megírjon helyetted. Az emberek általában verseket meg motivációs leveleket íratnak velük,

– magyarázza az egyik jelenetben Clyde Stannek.

Aztán jön a fekete leves, amikor a lányok elkezdenek használni egy másik programot, ami figyelmezteti őket, ha az adott szöveget a mesterséges intelligencia írta. A rész végén amúgy Stan a ChatGPT-vel írattatja meg, hogy mi legyen a slamasztikájuk végkifejlete s a chatbot által javasolt megoldást alkalmazza a „valóságban” is.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. március 22. 01:59
A niggerek normálisan Afrikában élnek, ahol szeretjük őket. És mindenben számíthatnak ránk, amire szükségük van. Csak arra kérjük őket, hogy a reklámainkban ne akarjanak szerepelni. Mert azok úgy nem nekünk szólnak. Hanem egy nigger Európának, amiben nem akarunk élni. És amúgy sem nigger szagot akarunk magunkra. Mert mi fehérek vagyunk itt Európában. Nem niggerek. Légyszi, ne mutogassatok nekünk kövér niggereket. Mert úgyse vesszük azokat a termékeket, amit a kövér niggerek vesznek. Akikkel nem tudunk azonosulni. Mivel ez Magyarország. Ahol magyarok élnek. Akik fehér emberek. Ettől még nincs bajunk a niggerekkel, csak nem vagyunk azok. Nem akarunk niggerszagot magunkra és nem akarunk nigger gyerekeket se. Az ORFK-nak pedig jobban oda kellene figyelnie a nemzetalkotó kultúrától eltérő, a bevándorló kultúrát propagáló lopakodó reklámokra, ami még Hírtévében is megy. Hogy ne mutogassanak magyaroknak niggereket a reklámokban. Mert a magyarok nem niggerek. És nem is akarnak azok lenni. Úgyhogy legyenek szívesek ezt szankcionálni. Mint a nemzetalkotó kultúrától eltérő szándékos provokációt és az illegális bevándorló kultúra szándékos propagálását. Amelyik csatorna ilyen reklámot mutat be, azt büntessék. Annyira, hogy ne érje meg nekik ilyet bemutatni magyaroknak. Se a Hírtévébe, se máshol. Ha a hírtévé reklámaiban még egyszer meglátok egy niggert, akkor nem csak átkapcsolok. Semmi bajom a niggerekkel, ha Afrikába vannak. Ott szeretem és támogatom őket, és mindent megteszek értük, hogy boldoguljanak. Talán még nigger barátaim is vannak, akiket kedvelek. De ez nem egy nigger ország. Itt nem szerepelhetnek niggerek a reklámokban.
sorivo4
2023. március 22. 01:18
Egyetlen nigger sincs benne. Ez szörnyű. Vagy a jövő. Ahol a niggerek Afrikában élnek.
síróbohóc
2023. március 18. 08:07
aszterion
2023. március 17. 15:09
„Aztán jön a fekete leves, amikor a lányok elkezdenek használni egy másik programot, ami figyelmezteti őket, ha az adott szöveget a mesterséges intelligencia írta.” Nem, kurvára nem történik ilyen az epizódban! Valószínűleg ezt a cikket is chatgpt-vel írták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!