Felgyújtották egy kárpátaljai politikus autóját

2023. április 09. 19:01

Az Ukrajnában hatályos jogszabályok szerint a gyújtogatókat három és tíz év közti börtönbüntetéssel sújthatják.

2023. április 09. 19:01
null

Vasárnap hajnalban rendkívüli eseményekre ébredt Kárpátalja. Ugyanis ismeretlen tettesek felgyújtották egy kárpátaljai kormánypárti politikus, Arzen Melkumjan autóját.

„Nem tudom, hogy kinek és miért kellett ezt tennie, de remélem,

– fogalmazott Facebook bejegyzésében a politikus. 

Az Ukrajinszka Pravda értesülései szerint az ukrán rendőrség közleményben reagált az esetre, és közölték, hogy egy kamera rögzítette a tűzeset keletkezését. Az Ukrajnában hatályos jogszabályok szerint a gyújtogatókat három és tíz év közti börtönbüntetéssel sújthatják.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2023. április 19. 22:18
jó eséllyel a zsernyákok voltak, vagy valami szolgálat...
-Zsolt-
2023. április 10. 07:21
Csak nem Kubatov Gabiék voltak? Lassan ezek is eljutnak a Túró Rudi automaták kifosztásáig felháborodottságukban. 🤣🤣🤣
Bell & Sebastian
2023. április 10. 00:12
Tipikus öngyulladás. Ennek magyar változata, ukrán elkövető nem kizárt, vállalkozó és polgármester magára gyújtja az autóját. Mielőtt vagy miután főbe lőtte magát. Idegenkezűség kizárt a magyar rendőrség szerint. Az áldozat üzleti módszereinek ismeretében én sem firtatnám különösebben az eset körülményeit, ehhez már ismerni kell(ene) a tragikus eset utóéletét, mert így csak megszerezték amit akartak a nem kizárhatóak a kifizetetlen tartozás ellentételezéseként. Más se hiányzik Európából, mint az állig felfegyverzett ukrán maffia amcsi hátszéllel. Izzadhat a TEK.
Backstab
2023. április 09. 22:33
Politikus kocsi? Nem kell annyit ugatni es nem kap langra. Az emberek nem ertik az ok meg az okozat torvenyet. Sot legtobbjuk akkor jon ra amikor a nyilt utcan egy cigany tiz pezoert meg forgatja bennuk a penget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!