Ezek a világsztárok lépnek fel a brit uralkodó koronázási koncertjén

2023. április 15. 21:00

A közönséget országos sorshúzáson választják ki, a szerencsés nyertesek mindegyike két ingyenes jegyet kap.

2023. április 15. 21:00
null

A Buckingham-palota szombaton ismertette, hogy kik lépnek fel III. Károly három hét múlva esedékes koronázása alkalmából – számol be az Euronews. A koronázást háromnapos ünnepségsorozat kíséri, ennek egyik fő rendezvénye lesz a május 7-én, vasárnap esedékes nagyszabású koncert, amelyet a legnagyobb és legősibb brit királyi rezidencia, a London nyugati határában emelkedő windsori kastély hatalmas parkjában tartanak.

Fellép a Take That, Lionel Richie (fotónkon), Katy Perry, Andrea Bocelli, Sir Bryn Terfel, Freya Ridings és Alexis Ffrench, de később további világsztárokat is megneveznek. A közönséget országos sorshúzáson választják ki, a szerencsés nyertesek mindegyike két ingyenes jegyet kap, és összesen

20 ezren tekinthetik meg a műsort a helyszínen.

A világhírű szupersztárok mellett fellépnek a zenei rendezvényen különböző szakmai és társadalmi közösségek amatőr zenei együttesei és kórusai is. A szereplők között lesznek mások mellett olyan kórusok, amelyeket Nagy-Britannia által befogadott menekültek alapítottak, de fellépnek az állami egészségügyi szolgálat (NHS), valamint a LMBT-közösség tagjaiból verbuválódott énekegyüttesek is.

Nyitókép: RASID NECATI ASLIM / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emesealma
2023. április 17. 08:20
Miért van nyitva a szája? Milyen kép ez, komolyan?
yanoo
2023. április 16. 07:17
A Slayer jobb!
Gèbi
2023. április 16. 07:04
Jó pénzért, fellépnének ezek még egy bolond királlyá koronázásán is. Nem baj, már csak rövid idő és vége szakad az emberi idiótizmus "végtelen" terjedésének.
DINO54
2023. április 16. 06:47
Sex Pistols???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!