Ismét meglepetésszerű látogatást tett Kijevben Trudeau

2023. június 11. 17:59

A kanadai miniszterelnök újabb katonai segélyeket ígért a háború sújtotta országnak.

2023. június 11. 17:59
null

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke szombaton meglepetésszerű látogatást tett Kijevben. Trudeau a vizit során találkozott Volodimir Zelenszkij elnökkel, és

500 millió dollárnyi katonai segélyt ígért a háború sújtotta országnak.

– ismertette a Politico.

A lap azt is felidézte, hogy a kanadai politikus programja során koszorút helyezett el a Szent Mihály kolostor emlékfalánál, és a háborúban eddig elesett hősök képeit is megtekintette.

Trudeau megnyilvánulása, mint fogalmaztak „kritikus pillanatban érkezett”. Zelenszkij ugyanis nemrég a világ vezetőihez fordult fegyverekért és repülőgépekért, hogy a régóta tervezett ukrán ellentámadást el tudják indítani.

– jelentette ki a találkozón az ukrán elnök. Ezután felajánlotta, hogy segít megfékezni a Kanadában tomboló erdőtüzeket.

További segélyekre van kilátás

A Politico emlékeztetett, Kanada eddig több mint 8 milliárd dollár pénzügyi, humanitárius és katonai segítséget ígért Ukrajnának – és a mostani látogatás azt jelzi, hogy további segélyekre van kilátás.

Trudeau Chrystia Freeland miniszterelnök-helyettessel érkezett Ukrajnába a háború kitörése óta immár második alkalommal.

A kanadai miniszterelnök vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2023. július 13. 10:49
Ismét meglepetésszerű látogatást tett Kijevben Trudeau>>>>felajánlotta, hogy hazaviszi. Kap egy pianinós állást egy torontói drogoskvín lebujban, ha már minden kötél szakad.
Robert69
2023. június 12. 07:16
A hangsúly a meglepetés 'szerű', mit ad isten egy egész kormány küldöttség is ott loholt a különvonaton amit megrendeltek nekik előre meglepetés szerűen. A sajtó is csak egy nappal előre tudta, hogy megy. Így az állomáson készen állt minden a fogadásra. Egyébként meg akiknek van rejtegetnivalójuk azok közlekednek tolvaj módjára a kertek alatt osonva............
világbéka
2023. június 11. 23:40
Kirstie Alley, Emmy-díjas amerikai színésznő és producer is aggodalmának adott hangot, azzal érvelve, hogy ez utat nyit a pedofília elfogadottnak tekintéséhez. Nyilatkozatában elmondta, hogy miközben tévét nézett, arra a megállapításra jutott, hogy túl messzire mentek, ezért ő nagyon sajnálja a mai kor gyermekeit. Ahogyan fogalmazott, mindennemű perverz felvétellel kell találkozniuk már egészen kicsi kortól kezdve, és ami ebben még tragikusabb, hogy ezt vannak, akik „normálisnak” mondják. Véleménye szerint az emberek annyira „nyitott gondolkodásúak”, hogy még a pedofíliát is támogatják, mivel azok „csak szeretik a gyerekeket.” Nem gondoltam hogy ennyi esze van.
Obsitos Technikus
2023. június 11. 23:13
Ottfelejtett valamit a múltkor a Castro-fattyú?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!