Felháborodott a homoszexuális pár, amiért nem vehetett meg egy szivárványos rugdalózót

2023. június 08. 07:44

Egyikük úgy érezte, mióta coming outolt, most először érte igazi atrocitás.

2023. június 08. 07:44
null

Panaszt tett egy amerikai ruhaforgalmazónál egy homoszexuális pár, miután nem vásárolhattak meg egy szivárványos, a homoszexualitást hirdető rugdalózót kisgyereküknek – írja a New York Post.

A két Michael a Target üzletlánc floridai boltjában nézett ki egy szivárványos „Bien pride” (nagyon büszke) felirattal ellátott rugdalózót közös gyereküknek. Ám, amikor ki akarták fizetni, a pénztáros nem engedte, hogy megvásárolják, mivel a terméknek már le kellett volna kerülnie a bolt polcairól. A Target üzletlánc hagyományosan minden június elején piacra dob egy szivárványos kollekciót a pride hónap alkalmából. Ez idén is megtörtént, ám egy május 24-i közleményben a cég bejelentett, hogy nem forgalmazza tovább ezeket a termékeket, mivel

több fenyegetés is érte a bolti alkalmazottakat a kollekció miatt, és a béke és a biztonság fontosabb a vezetőség számára.

A közlemény végén hozzátették, továbbra is kiállnak az LMBTQ-személyek mellett nemcsak a pride hónapban, de egész évben. A szivárványos rugdalózó nélkül maradt homoszexuális pár felhívta a céget, hogy panaszt tegyen, ám azt mondták nekik, hogy nincs  mit tenni.

„Ez egy elég fájdalmas pillanat volt számomra" – mondta egyikük a ruhabolt alkalmazottjának.

Nagyon kényelmetlen volt" – panaszkodott.

A Target értéke 15 milliárd dollárral zuhant, miután jobboldali bojkottálni kezdte a céget a megosztó pride-kollekció miatt. 

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. június 09. 04:59
Kezdhetnek mar a going back-et.
Jacques Foche
2023. június 08. 20:57
De mi lesz most a szivárványos rugdalózóval? Darab idő múlva megvehetjük mi, Európában, a turkálóban? Vagy kreatívan átírják Biden pride-ra, és a választási kampányban újra piacra dobják?
5m007h 0p3ra70r
2023. június 08. 16:31
"Felháborodott a homoszexuális pár, amiért nem vehetett meg egy szivárványos rugdalózót" Esetleg rugdalják egymást szivárványosra, máris minden gondjuk megoldódik. Akkor azon sem kell majd agyalniuk, mikor érte őket utoljára atrocitás.
optimiska
2023. június 08. 14:32
Ez az igazi amcsi tragédia! Ehhez képest pusztulás, háború, államcsőd, fegyverkezés... bagatell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!