Felgyújtott egy elitiskolát egy szlovák diák, életét vesztette a tűzben

2023. július 02. 08:42

A helyi sajtó szerint a 18 éves fiú kitűnő tanuló volt.

2023. július 02. 08:42
null

Több autót, majd egy iskolaépületet is felgyújtott egy 18 éves diák szombat hajnalban Pozsonyban, és maga is életét vesztette a tűzben – jelentette a Standard című helyi lap.

A lap szerint a fiúnak nem voltak ismert problémái, kitűnő tanuló volt, és még egy éve volt hátra a középiskolából. Robogóval érkezett a helyszínre, több mint egy tucatnyi autót felgyújtott, majd felmászott egy létrán, betört egy ablakot és az iskola első emeletén is tüzet gyújtott. A rendőröket a lángokban álló járművek miatt riasztották; hajnali 2 óra körül érkeztek a helyszínre. Nem sokkal később már az épületben is tombolt a tűz. A fiú a helyi sajtó szerint füstmérgezést kapott.

A Dennik N című lap megjegyzi, hogy

mindez alig pár órával a bizonyítványosztás után történt, a nyári szünet kezdetén.

Egy szülő a lapnak azt mondta, hogy a diákok hatalmas nyomás alatt állnak

Az intézmény a különlegesen tehetséges gyerekek iskolája, amely az első és sokáig az egyetlen állami intézmény volt, kiemelten tehetséges gyerekek számára. A Pravda című napilap megjegyezte, hogy ide járt az a 19 éves diák is, aki tavaly októberben két embert agyonlőtt egy pozsonyi melegbárnál.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 17. 08:11
Szerintem valami rossztanuló volt így állt bosszút a jótanulón. Feri bácsi is ilyen, ő a pián áll bosszút, pusztítja ahol éri.
csulak
2023. július 02. 18:28
igazi Nomentumoskent viselkedett
masikhozzaszolo
2023. július 02. 16:47
/Egy szülő a lapnak azt mondta, hogy a diákok hatalmas nyomás alatt állnak/ A Titanic nézegető már smafu!
Hotten Totta
2023. július 02. 14:00
Szinte biztosnak gondolom, hogy a drog itt szerepet játszott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!