Megjelent a háború a Tiktokon is – orosz és ukrán katona versengett egymással egy live-ban

2023. július 09. 12:32

A katonák is gyűjtésbe kezdtek a háború miatt.

2023. július 09. 12:32

Meglepő hatást gyakorol az orosz-ukrán háború a Tiktokra is. A legújabb trend szerint két streamer élőben méretteti meg magát, a nézők pedig eldönthetik, ki a jobb. Alapesetben ez azt jelenti, hogy a streamerek belépnek a közösségi oldal véget live funkciójával, élőben csinálnak valamit, és akinek több virtuális tárgyat – rózsát, Zeusz-matricát stb. – küldenek a nézők, az nyeri a csatát.

A streamereknek ez egyébként azért éri meg, mert pénzt szerezhetnek belőle

– ismertette a Telex.

A lap szerint az utóbbi időben egyre több háborús tartalom is megjelenik az oldalon, a katonák ugyanis gyűjtésbe kezdtek. 

A Telex arra hívta fel a figyelmet, hogy a hétvégén is szemtanúi lehettek egy „párbajnak” a felhasználók. A Вечныи́ nevű orosz tiktoker hívta ki az ukrán Anubis nevű felhasználót. 

Mint írták, a többórás videóban „hajrá Oroszország”, és „éljen Ukrajna” kommenteket küldtek a nézők a virtuális rózsák mellé – miközben a két katona egymással duettezve ukrán és orosz zenékre bólogatott.

***

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!