Most éppen az izraeli elnököt hozta zavarba kínos viselkedésével Joe Biden

2023. július 19. 22:12

Az amerikai elnök teljesen belezavarodott mondandójába a közös sajtóeseményen.

2023. július 19. 22:12

Joe Biden és Jichák Hercog izraeli elnök közös sajtónyilvános fogadáson vett részt kedden a Fehér Ház ovális irodájában. A rövid eseményen Izraeli kollégája feszengve hallgatta végig Biden másfél perces mormolását.

Biden magához képest viszonylag összeszedetten, így kezdte mondanivalóját:

„Nos, elnök úr, isten hozta újra Washingtonban, újra a Fehér Házban, öröm hogy itt van. Mint tudja, már találkoztunk Izraelben.”

Ezután nagyjából fél percig a két ország közös múltjáról beszélt, amit még sikerült követnie Jichák Hercognak, de az utolsó egy percben teljesen elveszett a jegyzeteiben és már csak alig érthető mormogás hallatszott. 

A videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew


 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Player1
2023. július 20. 23:20
EBBŐL is látszik: AMERIKA ELFÁRADT!
Abafy Alfréd
2023. július 20. 10:59
Nos, mi a kellemetlenebb, ha az ember két mondatot sem tud elmondani papír nélkül, vagy ha társalgás közben hangosan finog ?( Egy jó porcogósat persze)
Locomotive
2023. július 20. 10:45
Szerintem a diplomáciai apparátus felkészíti őket arra, hogy Biden demenciában szenved, s ne nevessék ki, maradjanak higgadtak, legyenek megertőek a vén húgyos iránt. Elmondják nekik nyilván, hogy ő a háttér hatalom bábja, s ciki meg minden, tudják, de ezt a kötelező kört le kell futni.
pollip
2023. július 20. 10:23
Az USA kiröhögteti saját magát! Gyengül és csúszik lefelé! Egy erős országnak nem lehet ilyen elnöke!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!