Sajtburger hús nélkül, 20 szelet sajttal? A Burger King megcsinálta

2023. július 12. 16:24

„Ez nem vicc. Ez a valóság” – írja a gyorsétterem bejegyzésében.

2023. július 12. 16:24

Egészen különleges ajánlattal állt elő a Burger King Thaiföldön: olyan hamburgert kínál a franchise, amiben nincs hús, helyett viszont 20 szelet sajtot találhat benne a fogyasztó – írja a CNN.

A nem mindennapi burger vasárnap jelent meg a thaiföldi gyorséttermekben. 3,1 dollár az ára, ami valamivel több mint ezer forintnak felel meg. A thaiföldi közösségi médiában futótűzként terjedt a hír, a TikTok-on számos felhasználó posztolt videókat arról, hogy megkóstolta az új szendvicset.

Ez nem vicc. Ez a valóság”

– írta a Burger King egy vasárnapi bejegyzésében.

Mutatjuk, hogy is néz ki az „Igazi sajtburger” névre hallgató szendvics:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 13. 12:22
Nincs hús, a sajt pedig vegán. Ennyike.
Syr Wullam
2023. július 12. 21:09
És ha a szart rétegekben hordod fel a szarra, az jobb? Minding tanulok valami újat. :-)
need-info
2023. július 12. 20:25
A hányás, fosás garantált...
Tuners
2023. július 12. 18:24
Milyen sós lehet a húsz szelet sajt-szerű ömlesztett cheddar készítménnyel… 🤪 Az a baj a Burger Kinggel, hogy annyira rámennek a “flame grilled” feelingre, hogy veszel egy burgert, és olyan füstíze van, amit az életben semmilyen faszenes grillel nem fogsz elérni. De még csak hasonlót sem. Nagyon mesterségesnek tűnik, valószínű az is… Húsz szelettel a lapkájukból meg egyen akinek hat anyja van 😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!