„Csókold meg a lábunkat” – felkavaró videón, ahogy muszlim fiatalok megaláznak egy flamand gyereket Belgiumban

2023. augusztus 18. 14:21

„A kafírok (nem muszlimok) megalázása olyan gyakorlat, amit az iszlám a gyarmatosításra és a hódításra használ” – írta bejegyzésében a flamand parlament alelnöke.

2023. augusztus 18. 14:21
null

Filip Dewinter, a flamand parlament alelnöke, aki egyben az antwerpeni városi tanács képviselője, Twitter-oldalán (X) osztott meg egy videót, amelyben – leírása szerint – egy fehér flamand gyereket aláznak meg muszlim társai azzal, hogy 

lábuk csókolgatására kényszerítik őt.

„Hát itt tartunk! A kafírok (nem muszlimok) megalázása olyan gyakorlat, amit az iszlám a gyarmatosításra és a hódításra használ. A fevételek Zelzate-ból származnak, ahol egy fehér,  flamand gyereknek muszlimok lábát kell megcsókolnia. Európa iszlamizálása folyamatban!” – írta a politikus felkavaró videójához, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2023. augusztus 19. 18:43
És ennek a gyereknek erre mit lép az apja? És mit lép a Flamand nép? Mert ha semmit, akkor az a nép halálra van ítélve.
istvanpeter
2023. augusztus 19. 10:43
Miért, valaki előtt még mindig kétséges, hogy az iszlamista muszlimok a fehér nép elnyomás és kiirtása miatt jönnek Európába, amit az EU, az EP és a tagországok hitvány áruló vezetői, tisztségviselői és képviselői is támogatnak és szerveznek.
faramuci
2023. augusztus 19. 07:54
A középkorban fegyverrel sem sikerült az iszlám hódítás,ma önbeteljesítő végzete lett európának a beengedésük.. Pedig a mese is tanít :(ne engedd be a farkast a kismalacok házába)
vasvaril
2023. augusztus 18. 21:54
Remélem a srác szülei igazi, jóenberkedő libsik, és legalább most, egy pillanatra megfordul a fejükben, hogy mivé tették a gyermekük jövőjét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!