Justin Trudeau elválik feleségétől

2023. augusztus 02. 20:02

A pár a váratlan bejelentés nyomán már alá is írt egy megállapodást, amely pontot tesz 18 évnyi házasságuk végére.

2023. augusztus 02. 20:02

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Trudeau elválnak – közölte szerdán a kormányfő hivatala.

Sophie és én szeretnénk megosztani azt a tényt, hogy számos fontos és nehéz beszélgetést követően úgy döntöttünk, hogy elválunk”

– írta Justin Trudeau az Instagramon. Sophie Trudeau saját Instagram-oldalán egy szinte azonos szövegű üzenetet osztott meg. A pár a váratlan bejelentés nyomán már alá is írt egy megállapodást, amely pontot tesz 18 évnyi házasságuk végére.

„Biztosra akarták venni, hogy minden jogi és etikai lépést megtettek a válásukkal kapcsolatban, és továbbra is ezen lesznek” – tájékoztatott a kormányfő hivatala.

A most 51 éves Justin Trudeau 2005 májusában vette el feleségül a most 48 éves Sophie Gregoire-Trudeau-t.

Három gyerekük született.

„Összetartó család maradnak, Sophie és a miniszterelnök arra fognak törekedni, hogy gyerekeiket biztonságos, szeretetteljes és együttműködő környezetben neveljék fel” – ismertette a kormányfői hivatal közleménye, amely szerint a család a jövő héten közös vakációra indul.

(MTI)

Nyitókép: BLAIR GABLE / AFP

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2023. szeptember 20. 16:23
Melyiktől, a puculóstól vagy a pinástól?
tailor
2023. augusztus 19. 12:09
egyszer minden hazugságnak vége szakad .....
hatvanas
2023. augusztus 06. 02:07
"Összetartó család maradnak, Sophie és a miniszterelnök arra fognak törekedni, hogy gyerekeiket biztonságos, szeretetteljes és együttműködő környezetben neveljék fel” Ja, ja, beadják őket egy szeretetotthonba. Az szeretetteljes, biztonságos, és ritkán kölcsönzik ki őket pedofiloknak.
kampman
2023. augusztus 03. 18:47
"ismertette a kormányfői hivatal közleménye, amely szerint a család a jövő héten közös vakációra indul." Most akkor nyaralnak, vagy válnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!