Nocsak: Zelenszkij megválna védelmi miniszterétől

2023. augusztus 11. 09:13

Két jelöltje is van Olekszej Reznyikov helyére.

2023. augusztus 11. 09:13
null

Februárban már szóba került, hogy korrupciós botrány miatt repülnie kell Olekszej Reznyikovnak, ám az ukrán vezetés akkor visszakozott. Az Ukrainska Pravda értesülései szerint azonban ezúttal komolyan elgondolkodtak Zelenszkijék azon, hogy menesztik az ukrán védelmi minisztert. 

A lap szerint két lehetséges jelölt van Reznyikov helyére: egyikőjük Olekszandr Kubrakov miniszterelnök-helyettes, valamint Olekszandr Kamisin, az állami vasúttársaság elnöke. A lap úgy tudja, Reznyikov állítólag „nem bánná”, ha az Egyesült Királyságba menne nagykövetként, de nincs megerősített információ arról, hogy felajánlották-e neki már a pozíciót. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 13. 21:40
Igen.....mert biztosan nem buzi és a drogot se szereti....a pasi.....
P_F_Juli
2023. augusztus 11. 09:52
No csak! Menekül a patkány?
zrx8
2023. augusztus 11. 09:32
Az USA védelmi minisztériumából egy államtitkár elvállalhatná félállásban, úgyis ez a dolga, így ki lehet hagyni a közvetítőt..
zakar zoltán béla
2023. augusztus 11. 09:24
alakul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!