Premier League: Kerkezt választották az első mérkőzés legjobbjának a Bournemouth-ban!

2023. augusztus 13. 14:52

A fiatal magyar azonnal bizonyította képességeit.

2023. augusztus 13. 14:52

A Nemzeti Sport arról ír, hogy Kerkez Milos végig a pályán volt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójában. A magyar válogatott játékossal a soraiban az AFC Bournemouth 1–1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel. A 19 éves balhátvéd olyan jó teljesítményt nyújtott a nyitó fordulóban, hogy 

saját csapata őt választotta a mérkőzés legjobbjának .

Hozzáteszik: a West Ham Unitedet fogadó AFC Bournemouth a Twitter-oldalán már a mérkőzés elején azt írta Kerkezről: „ennek a srácnak nagyon sok energiája van.” Debütálása után Kerkez Milos a következőt posztolta. 

„Nagyon büszke pillanat ez nekem és a családomnak. Tovább dolgozunk”.

A portál hangsúlyozza: Kerkez a mérkőzésen kétszer szerelt, a levegőben négy, míg a földön hat párharcot nyert meg, emellett háromszor tisztázott. Támadást tekintve negyven passzából 31 sikeres volt, továbbá bemutatott egy sikeres cselt és volt egy kulcspassza is. 

Mint kiderült, 

a Bournemouth a Twitter-csatornáján megszavaztatta, ki volt csapatuk legjobbja.

 A több mint 1300 szavazó 40 százaléka Kerkez Milosra adta le a voksát, így a magyar válogatott balhátvédet már az első PL-mérkőzésén csapata legjobbjának választották.

Nyitókép: Twitter, képernyőmentés

 

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 14. 10:07
Benfica, Lazio, ezen gondolkozzatok el. Huzakodtatok pár millión, pedig tudtátok hogy mit kaphattok. Persze ez még csak 1 meccs volt a nagyszínpadon és még sok ilyet kell játszani. Hajrá!
Takagi
2023. augusztus 13. 16:58
Gratula! Nyomjad ezerrel.
zakar zoltán béla
2023. augusztus 13. 15:30
Térdelt?!
OszkárOszi
2023. augusztus 13. 15:24
Nem akármilyen futballista, az biztos!És még milyen fiatal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!