Videóra vette az ukrán Bradley személyzete, amint ráfutnak egy aknára

2023. augusztus 15. 13:49

Azt nem tudni, hogy javítható állapotú maradt-e a harcjármű.

2023. augusztus 15. 13:49
null

Az X nevű közösségi médiaplatformra került fel az a videó, amelyet egy ukrán Bradley páncélozott harcjármű személyzete rögzített. A három ukrán Bradley meglehetősen egymás hegyén hátán manőverezik valahol a frontvonalon.

A videót készítő jármű bal oldalán aztán egyszer csak jól láthatóan felrobban valami. A videót közzé tevő felhasználó szerint egy orosz tank találta el, ám a jármű által szenvedett károk alapján ez azonban kizárható – a Bradley páncélzatát ugyanis könnyedén keresztülvinné egy 125 mm-es páncéltörő lövedék. A videón hallatszik az, hogy a jármű motorja a detonáció után sem áll le.

A felvételt megtekintheti itt:

Nyitókép: X-képernyőfotó

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jospehe998
2023. augusztus 15. 16:03
Az ilyen felvételeket már azért nyomják mert szégyellik hogy úgy hullanak mint a legyek ezzel az amerikai szarral. Nézzetek nem minden amerikai Bradley hull darabokra!
Falióra tábornok
2023. augusztus 15. 14:55
korábban is találtak már el bradley-t nagy kaliberrel, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, ki is lukadt. a lényeg mindig a személyzet. az pótolható a legnehezebben.
Falióra tábornok
2023. augusztus 15. 14:53
"Videóra vette az ukrán Bradley személyzete, amint ráfutnak egy aknára" vö. "Ukrainian sources release footage showing a Bradley getting hit by a Russian tank round." minőségi újságírás, bazmeg. :DDDDDD
lurker
2023. augusztus 15. 14:34
Slava Ukr- *ahhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!