Orosz dróntörmelék zuhant Románia területére

2023. szeptember 06. 14:09

A román miniszterelnök is megerősítette a hírt!

2023. szeptember 06. 14:09

Cikkünk frissül!

Szerda hajnalban újabb dróntámadás érte a délnyugat-ukrajnai Izmajilt. Angel Tilvar, a román védelmi miniszter a támadás után megerősítette, hogy román területre zuhantak az orosz drón törmelékei – írta meg a Sky News.

A román Agerpres is arról számolt be, hogy a Duna-deltában találtak dróntörmeléket találtak, az eredetüket vizsgálják. A G4Media cikke szerint a román honvédelmi minisztérium tábornoka, Constantin Spinu elmondta, hogy kedd este óta több drónnak is megtalálták a törmelékeit a román Duna-parton.

 

Románia miniszterelnöke, Marcel Ciolacu is megerősítette a dróntörmelékek hírét!

 

Kedden is támadások érték a régiót, akkor Klaus Johannis román elnök azt nyilatkozta, hogy nem esett drón vagy törmelék Románia területére, viszont „voltak támadások, amelyeket a határunktól 800 méterre igazoltak. Tehát nagyon, nagyon közel”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőkép

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elbert-0
2023. szeptember 06. 19:37
Ahol drónoznak ott hullik a dróntörmelék.
backsplash
2023. szeptember 06. 17:01
Előfordul. Nagyon nyomják az üzemanyagraktárakat a ruszkik. A románoktól szállított nafta (hogy a fenébe nem lopták el?) a határ melletti tárolókba kerül, abban a reményben, hogy a NATO tagállam közelsége miatt itt nem fognak a ruszkik vigéckedni. Hát de.
KBA98
2023. szeptember 06. 16:36
.és akkor most mi lesz?
august
2023. szeptember 06. 15:41
Viccesek ezek, az ukránok már háromszor bejelentették, hogy román területet ért dróntámadás, kétszer cáfolták, ilyenről nem tudnak, de végül csak megtalálták az a dróntörmeléket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!