Azt akarják, hogy Taylor Swift induljon az amerikai elnökválasztáson

2023. október 19. 08:04

A híres kanadai énekesnő, Grimes szerint Swift képes lenne egységesíteni az amerikai nemzetet.

2023. október 19. 08:04
null

Claire Elise Boucher, ismertebb nevén Grimes nem mindennapi ötlettel rukkolt elő közösségi oldalán, ugyanis kijelentette, hogy adott esetben támogatná Taylor Swiftet az elnöki tisztségért folyó versenyben. 

Sok szempontból Taylor Swift az egyetlen elnökjelölt, aki egyesíteni tudja az országot. A Trump vs. Swift jelenleg egy párhuzamos univerzumban játszódik

– írta az énekesnő

Emellett azt is hozzátette, hogy Swift egy republikánus jelölés esetén verhetetlen lenne, valamint hogy az esetlegleges kritikai támadások esetén kiállna kolléganője mellett.

Bár a poszt hangvétele alapján ugyan nehéz megítélni, Grimes komolyan gondolta vagy csupán humoros megjegyzésnek szánta, azonban a felvetésének lehet némi valóságalapja a tekintetben, hogy Taylor Swift koncertjei és nemrég bemutatott koncertfilmje is hatalmas tömeghisztériát váltott ki az Egyesült Államokban, és persze Amerika történetében nem ez lenne az első nem szokványos út a Fehér Házba. Taylor Swift egyelőre nem erősítette meg, hogy lennének politikai ambíciói.

Az énekes bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: SUZANNE CORDEIRO / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
truthisone
2023. december 04. 22:05
Taylor Alison Swift Born December 13, 1989 (age 33) West Reading, Pennsylvania, U.S. Kis ügyes kanadai csajszi, eh?
Burdisgarage
2023. december 04. 20:02
Úgy látszik a fasz zongorista precedenst teremtett, ennek is csak azét merülhetett fel a neve, mert a szivárvány minden színétképviselné a zászlóról. Megbízható programozott ipari szolga lehet.
Almassy
2023. október 19. 12:57
Végül is, rosszabb nem lehet. Vagy mégse, legyen inkább Noár.
muanyag-tojas-23
2023. október 19. 12:33
Egy nő? És mi lesz tarnsziqmbtkhzékkel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!