„Ez Szabadka, nem a gázai övezet” – fegyveres migránsok ostromolják a határt (VIDEÓ)

2023. október 08. 10:20

Automata fegyverekkel járőröznek a migránsok a határnál.

2023. október 08. 10:20
Szabadka, Szerbia, migráns, fegyver

Ezen a hétvégén is folyamatosan érkeztek az illegális bevándorlók a szerb–magyar határhoz, hogy a határkerítésen keresztül próbáljanak törvénytelenül az Európai Unióba jutni – írta meg a Magyar Nemzet

A lap arról számolt be, hogy nem „csak” rendszeressé vált a lövöldözés a magyar határ déli oldalán, de a migránsok már automata puskákkal járőröznek. A fénykép alá annak közlője azt írta: 

„szabadon sétálnak automata fegyverekkel a makkhetesi erdőben. Vajon van rendőrség, amely lefegyverezi őket, vagy ha nincs, miért nincs?”

A szerb gerilla mozgalom elnöke pedig az izraeli helyzethez hasonlította az eseményeket: 

„ez Szabadka, nem a gázai övezet”.

Nyitókép: Népszava /  Röhrig Dániel

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kepzelet
2023. október 21. 19:49
Dikk, ezek már egészen emberszabásúnak tűnnek a képen...hát mégis van evolúció? :D
Forgalmazó
2023. október 08. 19:48
Mi a faszom van! Mesterlövész nincs? Kilőni az összes tetvet!
auditorium
2023. október 08. 17:59
A magyar déli határon történő lövöldözésekről a nemzetközi média NEM tájékoztat. Azt viszont állandóan hangoztatja, hogy Magyarországon nincs egyetlen egy migráns sem (micsoda egoista nép, csak a markát tartja az EU-ban - sic...). Ezt a tévhitet kellene helyretennie a Külügyminisztériumnak és a kommunikációs szakembereknek valamint az EU-tagországok fővárosaiban székelő magyar Nagykövetnek az illető ország sajtójában. Mert bosszantó állandóan azt hallgatni, hogy nálunk nincs egy se, holott bizony számos befogadott háborús és egyéb tartózkodik az országban, nem beszélve a nyolcszázezres integrálandó kisebbségről. Erről sem tudnak, ugyanakkor Nyugaton panaszkodnak, ha egy 8O milliós országban 12O ezer meghúzza magát lakókocsikban a városok peremén. legújabban divat az üres házak, lakások elfoglalása, vagy a parlamentek előtti sátortábor. Ezt a divatot is biztos átveszik a magyarok.
basa100
2023. október 08. 15:00
Amíg a Mandinernszerkesztője kiegészíti az írást, és elhelyezi a forrásmegjelölést a “megdöbbentő fotóhoz”, addig se legyen kétséges: a fotó a Népszavában jelent meg szombaton, és a Népszava fotóriportere, Röhrig Dániel készítette. Köszönöm a figyelmet. https://nepszava.hu/3211322_szerbia-magyarorszag-hatar-embercsempeszet-maffia-fegyver-eroszak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!