Kirúgtak egy színésznőt, mert kiállt Izrael mellett

2023. október 31. 14:35

Tara Strong elítélte a Hamász terrorcselekményeit, köztük ártatlan csecsemők meggyilkolását és zsidó nők megerőszakolását.

2023. október 31. 14:35

Kirúgták a szerepéből Tara Strong szinkronszínésznőt, miután a közösségi média felületein arról posztolt, hogy Izraelt támogatja a Hamász terroristái elleni háborúban.

A népszerű szinkronszínésznő a „Boxtown” című animációs sorozatban kapott szerepet, de sajtóinformációk szerint munkája azért nem tartott sokáig, mert nyilvánosan ki mert állni Izrael mellett.

A kirúgott szinkronszínésznő bűne az volt, hogy a közösségi médiában olyan bejegyzéseket tett közzé, amelyekben

elítélte a Hamász terrorcselekményeit, köztük ártatlan csecsemők meggyilkolását és zsidó nők megerőszakolását. 

Az animációs sorozatot gyártó produkciós cég Tara Strong elbocsátását azzal indokolta, hogy egy művész nem foglalhat állást politikai kérdésekben. A cég konkrétan a közösségi médiában tett bejegyzéseit nevezte meg a felmondás okaként. A liberális világ bátran hangoztatja kiállását a palesztinok mellett és erőszakos gyarmatosító telepeseknek nevezi a 75 éves zsidó állam lakosait, Nyugat-Európa nagyvárosaiban pedig mindenféle ellenállás nélkül vonulhatnak utcára a Hamász terroristáit éltető migránsok. Ezzel szemben ha valaki ki mer állni Izrael és a zsidóság mellett, rögtön össztűz alá kerül.

Nyitókép: Alapjogokért Központ

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2023. november 01. 14:03
Hallottad Fidesz? Aki kritizál benneteket, ki kell rúgni. Természetesen vicceltem. Azért szabad elgondolkodni, hogy fejlették minket vádolnak azzal amit ők követnek el rendszer szinten.
Chardonnay99
2023. október 31. 19:30
Akkor fél Hollywoodot kirúghatnák, vagy a háromnegyedét...
Abiondi
2023. október 31. 19:10
Akkor most az összes amerikai és nyugat-európai free szfe-t a tenyerükön mutogató híres színész munkanélküli lesz???
Beszélgető
2023. október 31. 19:03
Érdekes, amikor fríeszeféztek a halivúdi színészóriások, akkor egyiket sem rúgták ki politikai állásfoglalás miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!