Részvétem minden áldozat hozzátartozójának

2023. október 17. 09:39

Mi nem kérünk abból a világból, amit a liberális politikusok főztek maguknak!

2023. október 17. 09:39
Panyi Miklós
Facebook

„Schaerbeek egyike Brüsszel legrosszabb közbiztonsággal rendelkező s a modernkori népvándorlással leginkább sújtott negyedének. A brüsszeliek által sokszor csak »Scarrybeek«-nek csúfolt kerületnek vannak olyan részei, ahol kifejezetten nem ajánlott az esti órákban európai embernek sétálgatnia. Egyszer futás közben én is betévedtem oda, hamar el is hagytam a területet gyors léptekkel, kerülve a helyi utcán lévő bevándorlócsoportok tekintetét. A belga hatóságok közlése szerint itt élte mindennapjait az esti merénylő is. Sok brüsszeli nap mint nap elmehetett mellette az utcán, a metróállomásokon.

Miért nincs meglepődve az ember a gyalázatos híreken? Evakuálás, a terrorfenyegetettség szintjének növelése, fokozott határellenőrzés. A mai napon Brüsszelben az uniós tisztviselők gyerekei által látogatott európai iskolák és bölcsődék zárva tartanak, de minden családos ma háromszor megfontolja, hogy elengedi-e gyermekét az iskolába. Az uniós intézmények biztonságát megerősítik, a bizottsági tisztviselők számára a távmunkát ajánlják. S természetesen majd megjelennek a főbb közlekedési csomópontokon a katonai járművek, az állig felfegyverzett rendvédelmisek, katonák. Ahogyan ezt Brüsszel időről-időre újra és újra megéli, Európa fővárosában élők pedig rendre megszokhatták. Ez az a világ, amit mi, magyarok és Magyarország elutasít. Mi nem kérünk abból a világból, amit a liberális politikusok – például a hazánkért mindig aggódó belga Guy Verhofstadt – főztek maguknak!

Mi ettől a világtól megvédjük Magyarországot. Ezért van szükség Európa legszigorúbb határvédelmi és idegenrendészeti rendszerének megvédésére, még akkor is, ha azt éppen a saját hazájukat romba döntő liberális politikusok összeroppantani szeretnék.
Részvétem minden áldozat hozzátartozójának.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JAMES ARTHUR GEKIERE / BELGA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
onkeltom
2023. október 17. 12:20
Borzasztó és dühítő, hogy ezek a férgek bárhol, bármikor megtehetik ugyanezt. És az EU felelős "vezetői" csak ülnek és néznek ki hülyén a fejükből ahelyett, hogy bármit is tennének az ellen, hogy ez a csürhe népség elözönölje Európát. A belső határokat miattuk lezárják, de a tengeren keresztül tárt karokkal fogadják őket. Agyrém. És ha találomra lelövik az őket befogadókat és pénzelőket, akkor csak nyálas részvétnyilvánításra képesek. Ezzel részükről a probléma kipipálva. Sajnálom az elhunytak családjait.
Swansea2688
2023. október 17. 10:57
"Mi ettől a világtól megvédjük Magyarországot. Ezért van szükség Európa legszigorúbb határvédelmi és idegenrendészeti rendszerének megvédésére, még akkor is, ha azt éppen a saját hazájukat romba döntő liberális politikusok összeroppantani szeretnék." Na, azért nem kell túlzásokba esni, ami a megvédést illeti! Láttuk múltkor az összetört rendőrautókat, meg azt is, ahogyan dobálják és botokkal verik őket a férgek, és azt is, hogy a csempészek gépfegyverrel biztosítják az éppen átkelőket (értsd: határsértő mocsadékokat). A következő majd az lesz, hogy lőni is fognak a határt védő rendőrökre. Van még itthon is mit tenni bőven, és nem kéne megvárni vele az első halott rendőröket!
Xplorator
2023. október 17. 10:54
Nem tudok részvétet nyilvánítani olyanoknak, akik rendre MEGSZAVAZZÁK saját hóhéraikat...
Ákos70
2023. október 17. 10:25
Azon gondolkozom, mennyi áldozat, halott , bántott gyerek, molesztált nő kell még ahhoz, hogy felülkerekedjen a józan ész az Eu politikusainál, hogy ezekre az emberekre nincs egyáltalán szükség közöttünk?Mi kell még ehhez történjen? Mert tárt karokkal fogadják ezeket a szegény szerencsétlen sorsviselt migránsokat akik mindenre alkalmasak és képesek csak épp egy normális nyugodt életre nem, főleg a beilleszkedésre nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!