Természetesen nem bírta ki: így reagált Verhofstadt az Orbán–Putyin-találkozóra

2023. október 17. 15:46

Orbán Viktor a megbeszélésen a béke fontosságát hangsúlyozta.

2023. október 17. 15:46
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden kétoldalú tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben. Erről a találkozóról írt Guy Verhofstadt legújabb bejegyzésében.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Putyinnak: Béke kell

A magyar kormányfő kifejtette, az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak.

„Ukrán vér a kezén, Európa elpusztítása a fejében... persze, Putyin Orbán legjobb barátja”írja az X-en belga EP-képviselő.

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency/ Via AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-25
2023. október 21. 10:17
"így reagált Verhofstadt.." Nem reagálnia kéne hanem végleg eltűnnie ennek a más országok belügyeibe folyamatosan beavatkozó vén ripacsnak.
bagira002
2023. október 18. 14:32
Szóval a kínai árú északot nem kerüli meg nem belgáknál nem a hollandoknál pakolnak le vámtól elesnek ,hanem délről rövidebb úton euba jut , hülyének ez a fájdalmas . Magyarországtól szerette volna elvenni a vámot Hollandok is ebben a helyzetben vannak . Euban ezért a két ország magyarokat igyekeznek lejáratni .
bagira002
2023. október 18. 14:24
Ez a szörnyeteg Magyarországot azért mocskolja mert Szerbek felől a vasútvonal épül Kína felől érkezők árul Magyarországon keresztül fel úton Euban ér Magyarország vámot szedhet , igy az eus szörnyeteg országa Belgium Hollandia a magyarok ellensége lett a vámtól elesnek . Itt van a kutya elásva.
syphax-2
2023. október 18. 06:52
Kapd be a saját faszodat hülye ferhóf lófasz, oszt" élvezz el önmagadon..TE BAROM-ÁLLAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!