A CIA volt vezetője szerint lenyűgöző az Egyesült Államok segítsége Ukrajnának

2023. november 20. 06:39

David Petraeus tábornok úgy véli, Putyin rendesen meglepődött.

2023. november 20. 06:39

Az Unian ukrán hírügynökség arról ír, hogy David Petraeus tábornok, az amerikai CIA volt igazgatója épp semmitmondása miatt jelentős nyilatkozatában kijelentette: 

a  háború vége a fegyverellátástól függ, 

attól, hogy Ukrajna megkapja-e a partnereitől kért fegyvereket.

Petraeus hangsúlyozta: az Egyesült Államok reakciója Oroszország inváziójára „meglehetősen lenyűgöző” volt, bár bizonyos döntéseket az USA gyorsabban is meghozhatott volna. 

A tábornok nagyon jelentős válaszról beszél, annál is jelentősebbről, mint azt Putyin gondolta. 

Szerinte ez egy nagy tanulság, 

derült ki.

Nyitókép: MTI/EPA/Igor Kovalenko

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. november 20. 14:33
Valóban, mindenki nagyot nézett... Putyin se, meg senki más se számított az amerikai (majd később a többi nyugati) bolsevisták ilyen fokú aljasságára. Arra a kimódolt gazságra, amit műveltek Európa tönkretétele érdekében az ukrán CIA-bábrezsim ügynökeinek felhasználásával, Ukrajna feláldozásával.
Player1
2023. november 20. 13:30
Nem Ukrajnát, hanem Ukrajna megszűnését segítették elő LENYŰGÖZŐEN!
nempolitizalok-0
2023. november 20. 09:36
Olyan rendesen meglepődött, hogy felszabadította szinte a teljes Donyecket, Kína az egyik legszorosabb szövetsége, gazdaságilag és katonailag folyamatosan fejlődik, erősödik, miközben az EU politikailag és gazdaségilag is egyre jelentéktelenebb. Most vagy ez volt a CIA célja, vagy kurvára elkúrták.
lemez
2023. november 20. 09:02
Hát lenyügöző amit az usa csinál az uki náciknál A majdan csak 5 milliárd dollárba kerúlt és kaptok egy országot emberek nélkúl.Valóban lenyügózően tudtok másokat óletni.Csak gratulálni lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!