Egy volt CIA-elemző szerint Zelenszkij ellen fordulhat a hadsereg (VIDEÓ)

2023. november 07. 19:54

Larry C. Johnson úgy véli, az ukrán elnök egyre inkább elszakad a valóságtól.

2023. november 07. 19:54

Larry C. Johnson, az amerikai hírszerzés egykori elemzője szerint katonai puccs készülhet Volodimir Zelenszkij ellen. Johnson erről a Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjújában beszélt. Emlékeztetett rá, hogy az utóbbi időben

az ukrán elnök egymás után bocsátotta el a magas rangú katonai vezetőket. 

Azt is elmondta, hogy Zelenszkij láthatóan egyre jobban elszakad a valóságtól, ahogy nem hajlandó elismerni, hogy Ukrajna számára egyre rosszabb a helyzet a fronton. Az Egyesült Államok pedig egyre kevesebb figyelmet fordít Kijevre. Johnson véleménye szerint az ukrán hadsereg egy ponton Zelenszkij ellen fordulhat, hogy megakadályozza azt, hogy feleslegesen halába küldjék a katonákat. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. november 09. 14:35
Balfékek. Ennek a csoportnak, akik az Egyesült Államok érdekeit szolgálva átvették a hatalmat Ukrajnában, Mihajlo Podolják a vezetője. Ukrajnát is jelenleg ő irányítja. Ő rendeli el az ellenszegülők kivégzését is. Zelenszkij csak a ripacs, akit évek alatt felépítettek arra, hogy eljátssza az elnököt. Először egy sorozatban, aztán az életben is. Fogalma nincs arról, mi zajlik a háttérben, csak az embereket hülyíti.
Csigorin
2023. november 08. 18:25
a legelejetol fogva feleslegesen lettek halalba kuldve
Szuperszig
2023. november 08. 13:06
Mikor volt ez valaha is a valóságban? Családja nincs, a fütyihaverjai elhagyták, az usákoknak csak eddig kellett.
miskolc111
2023. november 08. 09:45
Valamire, valakire emlékeztet. Csodafegyver, végső gyözelem. Aztán mi lett a vége
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!