Nincs megállás: Berlin után Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor

2023. november 14. 11:50

Ismét „elszigetelődött” a magyar kormányfő.

2023. november 14. 11:50
null

Orbán Viktor miniszterelnök berlini tárgyalásai végeztével Brüsszelbe utazott, ahol kedden részt vesz a kereszténydemokrata internacionálé (CDI-IDC) vezetőségi ülésén – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányitó helyettes államtitkár.

A Fidesz elnöke egyben a konzervatív erőket tömörítő világszervezet egyik alelnöke is.

A jobboldali pártvezetők mostani brüsszeli egyeztetésükön az Európa „kapujában” zajló háborús krízisekről: Ukrajnáról és az izraeli-palesztin viszályról, a nemzetközi rend jövőjéről és a béke fontosságáról tárgyalnak, de szóba kerülnek Európa gazdasági és költségvetési problémái is – közölte a sajtófőnök.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana2
2023. november 14. 21:15
Nem értem azokat a szemellenzős "liberálisokat", akik csak a GDP-t meg inflációt bírják szajkózni. Ez engem valahogy hidegen hagy! Sose mennék el másik országba csak azért, mert ott többet fizetnek! Ott sose lennék otthon! Itt beosztom, ami van és azt csinálok, amit akarok, szabad vagyok!
Pelso j.
2023. november 14. 18:57
A pózolgatás nem számít. Mi a tárgyalások (?) konkrét eredménye, jelentősége az ország számára?
llnnhegyi
2023. november 14. 15:11
Orbán Viktor miniszterelnök, Magyarország,Fidesz,.. gazdaság.. hasít! Bele dögölenek a libbcsikommcsi szakértők!! Kéri Laci bácsi: -Nem értem,nem értem! Nemértem .... Petschnig Mária Zita érti?? Ő sem?
llnnhegyi
2023. november 14. 15:05
A szentségét! .... következik Párizs,London, Róma,New York... dr miniszterelnök frizura reklám?-:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!