Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Rakéta, a gázai babaszoba elengedhetetlen kelléke (VIDEÓ)

2023. november 22. 10:30

Újabb elképesztő videó látott napvilágot.

2023. november 22. 10:30

Október 7-e óta a közel-keleti válság miatt szörnyűségesebbnél szörnyűségesebb felvételek árasztották el a közösségi médiát. Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) most egy olyan fotót posztolt, amelyen egy gázai lakás gyerekszobája látható.

Az izraeli katonák egy rakétát is találtak – konkrétan a kiságy alatt.

Nyitókép: X

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. november 23. 10:28
Mit erőlködtök? Hülye barmok vagytok ti is! Azt hisztiek ezeket bármivel meg lehet győzni? Utálják a zsidókat és kész. Ez a divat. Szokjatok hozzá. Akármit mutattok az HAMIS. Felfogtátok végre?! Ti vagytok a hibásak. Minek cukkoljátok őket évszázadok óta azzal, hogy léteztek?! Még élni is pofátlanság tőletek, és még ti mertek felháborodni, amikor gyilkolnak titeket?! Mindenki azt szeretné, ha nem bombáznátok. Legalábbis ti nem! A hamasznak hezbollahnak lehet. Tőlük senki sem kérte. Küldjetek nekik virágot, és kérjetek bocsánatot. A túszok jól érzik ott magukat. Hagyjátok őket békén! Pffff, szarkupac bolygó.
MaBaker
2023. november 22. 20:06
A zsidók a lefejezett csecsemő hoax-szal bukták hogy bármit elhiggyek nekik ebben a konfliktusban. Aztán jöttek az MRI melletti "fegyverraktár" meg a 40-es években a kórház alá épített "terroralagút", az áldozatszám durva túllövése, a botrány hogy az IDF is ölte a túszokat, stb. Felőlem a pápa seggébe rejtett palesztin terrorista seggébe rejtett atomtöltetet is kitalálhatnak, akkor sem lesz elfogadható számomra az IDF által elkövetett népirtás.
békalepcse2.0
2023. november 22. 13:44
Az internácik szerint hazudik az IDF. A palesztin terroristákkal együtt menetelő nyugati újságírók azok hitelesek.... Vagy mégsem? Mert azbintwrnácik azt sem hiszik el. Akkor honnan van ennyi hulla?
Mich99
2023. november 22. 13:32
@Tasi Annyi bizonyíték van, nem kell újakat gyártani! Következtetés levonása az már más...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!