Így néz ki a német pénzen gründolt lengyel kormányváltó koalíció demokrácia felfogása

2023. december 20. 16:37

Innentől kezdve borítékolhatóan globalista propaganda ömlik majd a lengyelekre.

2023. december 20. 16:37
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nagyjából így néz ki a német pénzen gründolt lengyel kormányváltó koalíció demokrácia felfogása:
Habár a lengyel alkotmánybíróság figyelmeztetett: az illetékes miniszternek tartózkodnia kell a közmédiát működtető társaságok felszámolásától, vezetésük leváltásától, Tusk szó szerint erőnek erejével elfoglalta azt

Innentől kezdve borítékolhatóan globalista propaganda ömlik majd a lengyelekre.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 25. 19:32
Ezt választották. Megérdemlik. Majd tanulnak ebből. Vagy nem.
Bastyaelvtars
2023. december 21. 16:45
szilvarozsa 2023. december 21. 16:44 • Szerkesztve Már a közmédiát sem kellene a mindenkori kormány szócsöveve tenni, de hogy a kereskedelmi médiumokat nem túl demokratikus bedarálni az hétszentseg. A közmediaban minden politikai oldal megszólalasi idejét is szinte patika mérleggel kéne mérni. A törvényben rögzített feladatuk a pártatlan és kiegyensúlyozott tömegtájekoztatas. Nem mondom, már fletóék idején is királyi tv nek becezték. De ennyire messze nem szolgálta nyíltan a kormányt mint most.
Mátyás01
2023. december 21. 01:53
A közmédiát mindenhol a mindenkori kormány felügyeli és a saját embereit rakja oda, bár ennek vannak törvényes eszközei is. A legtöbb szavazatot a Pis kapta, mégsem eleget, ezért a lengyelek megérdemlik a sorsukat.
Tommaso
2023. december 21. 01:10
Amikor a most bukott Kaczynski-rezsim nyolc éve hatalomra került, s átvette az irányitást a Közmédia felett, a saját, megbizható kádereire cserélte az addig ott dolgozókat. Most Tusk alakitott kormányt. És lecseréli a az előző rezsimet elvtelenül kiszolgálókat. MI EVVEL A PROBLÉMA?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!