Ismét rakétaesőt zúdítottak az ukrán városokra az oroszok

2023. december 29. 10:20

Az év végén sem volt kíméletes az orosz hadsereg.

2023. december 29. 10:20

2023 végén is súlyos támadások érték Ukrajnát. Több felvétel is előkerült arról pénteken, hogy az orosz rakéták civil ukrán létesítményeket találnak el. Például orosz cirkálórakéta csapódott egy dnyiprói bevásárlóközpontba.

Az ukrán fővárost sem kímélte az orosz hadsereg. Kijevben egy lakóépületet vettek célba a felvétel alapján. A BBC beszámolt arról, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint körülbelül 110 rakétát lőttek ki Ukrajnára.

A rakéták többségét azonban sikeresen lelőtték, a veszteségek azonban iszonyatosak, Ukrajna állítása szerint ugyanis 12 ember meghalt

és több mint 75 ember megsérült a péntek reggeli rakétatámadások következtében.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: VYACHESLAV MADIYEVSKYY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. január 02. 01:03
@gecike00 Még mindig Prigozsin után sóhajtozol...?! A barátod így is, úgy is ment a levesbe.
Mich99
2024. január 02. 00:50
nem érdemelnek mást a nácik: provokálnak. A BBC – a nácik szócsöve...
monuskaroly
2023. december 29. 13:57
Antonka megmondta, nem lesz itt már semmi!!! Megint elfogyott minden a ruszkiknál!!!
Tasi János
2023. december 29. 13:46
Eközben az IDF és az izraeli telepesek megöltek 370 civilt a West Bank-en, ahol a palesztinok részéről semmilyen erőszak nem érte őket... https://www.zerohedge.com/geopolitical/israel-mounts-largest-raid-west-bank-wars-start-includes-10-cities Mint valami közönséges haramiák eközben kifosztották az útjukba eső palesztin pénzváltókat IS azzal vádolva őket, hogy a Hamasz támogatói. Miközben a Hamasz támogatója valójában mindig IS Benjamin Netanjahu volt! https://www.youtube.com/watch?v=kSp-yWOJWnc https://www.youtube.com/watch?v=AzrnDdK8wus Ja, nem ide! De erről itt nem fog megjelenni cikk SOHA! ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!