Vége a tűzszünetnek – a Hamász rakétát lőtt ki Izraelre

2023. december 01. 06:43

Péntek hajnalban az izraeli hadsereg tájékoztatása szerint rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Izraelre.

2023. december 01. 06:43
null

Lejárt péntek reggel az Izrael és a Hamász palesztin terrorszervezet között múlt pénteken életbe lépett tűzszünet, az izraeli hadsereg (IDF) pedig bejelentette, hogy folytatja a harci cselekményeket a Hamász ellen.

A bejelentés szerint a Hamász megsértette a tűzszünetet, rakétát lőtt ki Izraelre.

A tűzszünet további meghosszabbítását péntek reggel sem Izrael, sem a Hamász, sem a közvetítőként eljáró Katar nem jelentette be. Péntek hajnalban az izraeli hadsereg tájékoztatása szerint rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Izraelre, amelyet a Vaskupola légvédelmi rendszer megsemmisített, a Hamászhoz köthető hírügynökség pedig fegyverropogásról és robbanásokról számolt be a Telegramon péntek reggel.

(MTI)

***

Nyitókép: Majdi Fathi / NurPhoto via Getty Images

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 02. 15:22
a HamaSS nem pusztán egy terrorszervezet, hanem népirtásra szakosodott diktatúra. ami, ha esetleg most győzne, utána az európai hitetlenek lemészárlásába kezdene. Ezért is érthetetlenek néhány terroristasimogató kommentelőnek a suicid hajlamai.
Tommaso
2023. december 02. 15:18
"Izrael gázai hadműveletének támogatói úgy gondolják, hogy az október 7-ei mészárlás feljogosítja Izraelt arra, hogy úgy reagáljon, ahogyan jónak látja" Egy kis visszatekintés: Az USA és a SZU világháborús hadműveletének támogatói úgy gondolták, hogy az 1941-es japán ill, német agresszió feljogosítja őket arra, hogy úgy reagáljanak, ahogy jónak látják.. És A TÖRTÉNELEM ŐKET IGAZOLTA!! Japán és Németország ma békeszerető államok, és más oszágot nem támadnak meg többé.
survivor
2023. december 02. 14:10
Még az ilyen hülye nemzsidó-zsidó Tommaso is elviselhetőbb, ő legalább nem vágja el a torkom, mert ateista vagyok.... :-)
survivor
2023. december 02. 14:08
A megoldáshoz minden kommentelő egy kérdésre feleljen: Magyarországnak MI JÓ ? 2 MILLIÁRD (10*9) muzulmán (nagy része afroázsiai) vagy 17 M (10*6) zsidó (nagy része euroatlanti). CSAK ezt kell végiggondolni......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!