Verhofstadt Orbán távolmaradásáról: 1956 szelleme végleg elhagyta a magyar rezsimet!

2023. december 14. 20:07

A belga EP-képviselő szerint a magyar kormányfő Oroszországot választja a szabadság helyett.

2023. december 14. 20:07
VERHOFSTADT, Guy

Mint ismert, Orbán Viktor magyar miniszterelnök távolmaradt attól a szavazástól, melyen döntöttek Ukrajna uniós csatlkozásának megkezdéséről.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, A miniszterelnök a Facebook-oldalán csütörtökön kora este közzétett videóban jelentette be, hogy

Ukrajna uniós tagsága rossz döntés. Magyarország ebben a rossz döntésben nem kíván részt venni”.

Erre reagált Guy Verhofsatdt, belga EP-képviselő X-közösségi oldalán.

Mint fogalmazott, 

Orbán Viktor akkor hagyta el a szobát, amikor Ukrajna európai álmát támogatták az EU vezetői... 

Putyinnal azonban mindig szívesen van egy szobában”.

Verhofstadt gondolatait azzal zárta, hogy a magyar kormányfő „Oroszországot választja a szabadság helyett... 1956 szelleme végleg elhagyta a magyar rezsimet!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hosl

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 16. 14:37
Minden szabadságszerető magyar szerint Orbán Oroszországot választotta a szabadság helyett. ..és a kinai KOMCSIKAT a nyugati demokrácia helyett. Csak már látnám, hogy egyik helyre oda is költözik. 140 kommentelő más véleményen van, mint én. A 140 kommentelőnek összesen nem volt egy db, olyan értelmes ellenérve, vagy tényállitása, emmi cáfolta volna az állitásaimat. Egyikük azzal próbálkozott, hogy "nem élnék Ukrajnába" 1. persze, hogy nem. 2., ez nem cáfolja, orbán szabadságellenességét.
herceg-3
2023. december 15. 23:29
"A belga EP-képviselő szerint a magyar kormányfő Oroszországot választja a szabadság helyett." Na és milyen szabadságról beszélsz, te fogatlan rohadék, elfuserált belga geci? Az EU-ban már régen nem lehet szabadságról beszélni, korrupcióról meg buzi propagandáról annál inkább! Hogy szakadt volna anyádba a fejed, mikor a világra szart, te mocsok fasz!
tapir32
2023. december 15. 18:14
Mi Moszkvától is függetlenek vagyunk! A Magyar Kormány mindig kiállt Ukrajna területi egysége és szuverenitása mellett és elítélte az orosz agressziót! A kormány annak ellenére, hogy nem értett egyet a szankciós politikával, aláírta az szankciós dokumentumokat. Tudjuk, hogy egyes politikai körök megpróbálják a Fideszt és a Kormányt az EU és az USA - a szövetségeseink - ellenségeként beállítani. Ez demagógia! A Fidesz elkötelezett az EU és a NATO tagság mellett! Ez nem jelentheti azt, hogy el kell szigetelődnünk keleti kereskedelmi partnereinktől. Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyver szállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában.
Gonella
2023. december 15. 16:41
húzzátok már le a klotyón ezt a faszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!