Lányok szagolgatásától a félrebeszélésig – Joe Biden legkínosabb jelenetei

2023. június 17. 19:01

Az amerikai elnök évek óta követ el egyre kínosabb közjátékokat – összegyűjtöttünk egy csokorra valót belőlük.

2023. június 17. 19:01
null

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk: újabb Joe Biden-baki robbantotta fel az internetet, ugyanis az amerikai elnök beszédet mondott egy Connecticut államban tartott, az amerikai fegyvertartási törvények szigorítása mellett kiálló rendezvényen. Az elnök szónoklata végén kijelentette: „God save the Queen!” (Isten óvja a királynőt!), ami közismerten a brit himnusz fohásza – csakhogy tavaly óta már egyébként is a királyról kell énekelni, mivel II. Erzsébet brit királynő elhunyt, s fia, III. Károly lett az uralkodó. Hogy az amerikai elnök mit akart ezzel üzenni, sokan találgatják azóta.

Joe Biden megválasztása óta számos furcsa szituációba keveredett, ezek egy részét gyűjtöttük most össze.

Fizikailag sincs topon az elnök

Joe Biden még 2021-ben elnöknek nevezte saját alelnökét, Kamala Harrist, valamint

több alkalommal is meggyűlt a baja a lépcsőkkel.

A The Hill YouTube-csatornájára nemrég felkerült videó tanúsága szerint a 46. amerikai elnök éppen egy repülőgépre akart felszállni Atlantában, azonban a felszállás közben háromszor is elesett.

Előfordult azonban olyan is, hogy az elnöknek a zakójával gyűlt meg a baja. Joe Bidennek nem sikerült belebújnia zakójába felesége segítsége nélkül, majd a nagy küzdelemben napszemüvegét is elejtette.

A színpadon is tévedt már el Biden

Az Egyesült Államok elnöke a Global Fund eseményén került kellemetlen helyzetbe. Joe Biden korábban már egyszer Bostonban tévedt el a színpadon, ezt a produkcióját azonban New Yorkban egy konferencián is megismételte. 

Az amerikai elnökkel már előfordult az is, hogy a brit miniszterelnök nevét nem tudta felidézni.

Hírt kaptunk ma az Egyesült Királyságból. Rashid... Rashid Sanook a miniszterelnök” – közölte Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke. A brit miniszterelnököt valójában Rishi Sunaknak hívják. Az amerikai elnök beszédét azzal folytatta, „ahogy a fivérem mondaná, ezt kapd ki!” A közönség erre nevetéssel reagált. „Ráadásul konzervatív” – folytatta a nyilvános meglepődést Biden. 

Még 2022 őszén járt úgy Biden, hogy összekeverte az orosz-ukrán és az iraki háborút.

– fogalmazott. Fontos leszögezni azt is, hogy Biden fia, Beau 2015-ben halt meg agydaganatban a marylandi Walter Reed Nemzeti Orvosi Központban – és nem Irakban.

 

Emlékezetes jelenet volt az is, amikor tévés beszéde végén felolvasta a súgógép utasítását is, miszerint ismételje el a sort.

A lányokat és asszonyokat ölelgetős, szagolgatós, sugdolózós akcióit pedig most inkább nem is részleteznénk.

***

Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. június 18. 09:39
Ez a szagolgatás nem valami kínai befolyás, beütés? A legkisebb fiú, mikor elbújik a sárkány feleségénél. Ott van ilyen szagolgatás, mikor hazajön a sárkány.
Osztap Bender
2023. június 18. 07:42
A jenkik is kitermelték a maguk Brezsnyevét. Politikai jelenléte állandóan atomháborúval fenyeget.
Balatonakarattya
2023. június 17. 22:19
Ez már annyira szánalmas vergődés, hogy a szerző sem meri a nevét adni hozzá. (Arról nem beszélve, hogy ez a "demens" vénember épp most veri szarrá a nagy és bölcs orosz medvét.)
Zolotarjov
2023. június 17. 21:13
Iran, uran, Ukraine.. Ügyes a bácsi..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!