Terrortámadás volt egy isztambuli keresztény templomban, egy ember meghalt (VIDEÓ)

2024. január 28. 11:52

Az első hírek szerint két álarcos fegyveres tört be a templomba.

2024. január 28. 11:52
null

Terrortámadás történt az isztambuli Santa Maria keresztény olasz templomban vasárnap, mise közben – jelent meg több, egymástól független poszt is az X nevű közösségi oldalon, videókkal kiegészítve.

Az első hírek szerint két álarcos fegyveres tört be a templomba, ahol megöltek egy hívőt.

Cikkünk frissül.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 28. 15:06
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
riccky
2024. január 28. 14:41
Ez bassza a csőrét az EU-nak nem tehettek ellene mert ezek fizetik Soros náci! És magyarok ellenállnak mint mindig! Bele vannak betegedve rohadjanak meg
riccky
2024. január 28. 14:39
Ez kell ide is Europába, tessék nyitni jobban a határokat. Leszarom ki szavaz le, ki nem. HAJRÁ ORBÁN! Eddig utáltalak amióta ez a migráns retek van megint rád szavazok. Lopod a pénzt de az ellenzék ugyanugy inkább maradj TE!
backstablive
2024. január 28. 12:54
Az nem lehet hiszen a muszlim orszag bèkèssek. Hazudtok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!