Vajon ki a hitelesebb? A frontot megjárt ukrán katona, vagy a CIA ügynök Zelenszkij?

2024. január 06. 15:24

Az orosz hadsereg a világ egyik legjobbika az ukrán parancsnok szerint.

2024. január 06. 15:24
Zelenszkij egy F-16-osban
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Vajon ki a hitelesebb? A frontot megjárt ukrán katona, vagy a CIA ügynök, műmájer, állandóan »katonásdit játszó«, khakiban is szundikáló Zelenszkij?

Tessék választani!

Az orosz hadsereg a világ egyik legjobbika az ukrán parancsnok szerint.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Sergei GAPON / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2024. január 08. 21:44
Nalad mindketto hitelesebb te exkommunistaseggnyalo buta svab pocs
Intar
2024. január 08. 14:38
"műmájer, állandóan »katonásdit játszó«, khakiban is szundikáló Zelenszkij" Ez helyesen: kakiban szundikáló
konfucius
2024. január 08. 13:11
Elnök asszony figyelmébe: "a Krím-félszigeten és a Donbasszban az ENSZ Alapokmánya 1. cikkének második bekezdésében rögzített népek egyenlőségének és önrendelkezésének elvével teljes összhangban népszavazást tartottak. A nyugati diplomaták és politikusok Ukrajnával kapcsolatban következetesen negligálják ezt a legfontosabb nemzetközi jogi normát, és a történteket teljes egészében a területi integritás megsértésének elfogadhatatlanságára szűkítik. Ugyanakkor ravaszul megfeledkeznek arról, hogy ez a norma kizárólag azokra az államokra vonatkozik, „amelyek tevékenységükben betartják a népek egyenlőségének és önrendelkezésének elvét, az adott területen élő összes népet képviselő kormánnyal bírnak” „Ebből az következik, hogy a területi integritás elve ebben az esetben nem lehet abszolút prioritás, hiszen a Kijevben a hatalmat megragadó nacionalisták nemcsak a Krím és a Donbassz lakosságát nem képviselték, hanem aktívan akadályozták az önrendelkezéshez való joguk érvényesülését is”
auditorium
2024. január 07. 14:52
Hiteles ategnap esti külföldi TV-hiradókban bemutatott Vöröstér, ahol a harcoló vagy már elesett orosz katonák felesége és özvegye, édesanyjai tiltakozott az or.-ukr. háború folytatása ellen. Pontos statisztikát nem ismerünkegyik félnél sem az elesettekről és a megcsonkitottakról. Nem beszélve a civil lakosságról. Azt viszont tudjuk, hogy jan. 1-től az energia (gáz, villany) Nyugaton 3O%-kal emelkedik és több cég bezár, mert nem birja a rezsiköltséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!