Arab bevándorlók szúrtak halálra ukrán bevándorlókat Németországban

2024. február 24. 08:19

Az AFD szerint az eset annak a „brutális mindennapi erőszaknak a bizonyítéka, amelyet a média szeret elhallgatni”.

2024. február 24. 08:19

A Remix News cikke szerint a 18 éves ukrán állampolgárságú Artem Kozacsenko szúrt sebekkel került kórházba, miután február 11-én, vasárnap este külföldi fiatalok támadtak rá és csapattársaira egy helyi kosárlabdacsapatból, amikor hazatértek az edzésről. Barátja, a 17 éves Volodimir Jermakov a helyszínen meghalt, míg Kozacsenkót sürgősségi ellátásra szállították. A helyi kosárlabdacsapat, amelyben mindkét tinédzser játszott, az Instagramon azt írta: 

Sajnos az elmúlt napokban olyan jelentősen romlott Artem állapota, hogy az orvosok már nem tudtak többet tenni érte” 

A késelés hírét először a kijevi kosárlabda-szövetség jelentette a közösségi médiában a támadás estéjén, amelyben azt állították, hogy a fiatal kosárlabdázókat „késsel támadták meg az utcán, csak azért, mert ukránok”. A szövetség hozzátette, hogy az előzetes információk szerint 

az elkövetők nyolcan voltak, mind arab külsejűek”.

Az Alternatíva Németországért (AfD) párt a második áldozat halála után közleményt adott ki, amelyben az esetet annak a „brutális mindennapi erőszaknak a bizonyítékaként” jellemezte, amelyet a „bevett pártok és a média szeretnek elhallgatni”. 

Nyitókép: Illusztráció / Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fekete-hunyor
2024. február 25. 04:44
Szép!
nemecsek-3
2024. február 24. 19:20
Azon már nem csodálkozom, hogy ez a szöveg az értelmes szövegtől fényévre van, de most a helyi kubcsapat tiszta ukrán és etnikai ellentét volt, vagy történetesen az áldozatok ukránok akikkel bajuk volt a támadóknak, vagy egyszerű kosarasok mentek haza és a támadásnak köze nem volt a nemzetiséghez az arabokat leszámítva, csak baromi ütős címmel akart a Mandi megint villantani
Dunhill67
2024. február 24. 19:14
"konykurrencija",na
The Loner
2024. február 24. 15:15
Kittyke , csak nem téged is Gyurka bácsi guruló dolcsijaiból fizetnek? Már írtam neked a 444 -nagyobb szerencséd lenne. Tudod,mi Fideszes bérencek, csak Fideszesekkel szexelünk. Itt éhen fogsz halni kicsim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!